Închide meniul
Foto

Suma uriaşă pe care Gigi Becali o cheltuie în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 19:12

Gigi Becali, alături de familie

Gigi Becali, alături de familie / Instagram

  • S-a aflat suma uriaşă pe care care Gigi Becali o cheltuie în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el
  • Dezvăluiri incredibile făcute despre patronul de la FCSB

S-a aflat suma uriaşă pe care care Gigi Becali o cheltuie în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el. Din uriaşa sumă pe care Becali o cheltuie lună de lună o parte merge şi la donaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e unul dintre cei mai bogaţi oameni din români şi nu ezită să bage adânc mâna în buzunar pentru a-şi face toate poftele. Becali cheltuie o sumă imensă în fiecare lună.

Suma uriaşă pe care Gigi Becali o cheltuie în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el

Conform fanatik.ro, Becali cheltuie 2 milioane de euro în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el. Becali nu se uită la bani când vine vorba de familie. De asemenea, Becali nu are arici la buzunar nici când vine vorba să îşi cumpere cele mai elegante şi luxoase costume. Mai mult, sursa citată susţine că Gigi Becali are mereu la el bacnote de 200 de euro sau 500 de euro.

Reclamă

O parte din suma de 2 milioane de euro pe care Gigi Becali o cheltuie lunar merge la călugări, dar şi la donaţii. În aceast sumă nu intră investiţia lunară pe care o face la FCSB.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Omul de afaceri îşi surclasează rivalii

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Patronul de la FCSB este cel mai bogat om din fotbalul românesc. Pe locul 2 în acest top se află Dan Şucu, acţionarul celor de la Rapid.

Reclamă

Gigi Becali este, de departe, cel mai bogat om din fotbalul românesc. Becali are o avere cuprinsă între 325 şi 425 milioane de euro. La mare distanţă în topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc se află Dan Şucu, scrie spynews.ro.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc

Ce studii are Gigi Becali și cât l-au ajutat să facă avere

Ce studii are Gigi Becali și cum putea să ajungă mecanic auto. Latifundiarul din Pipera e unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar cât l-au ajutat studiile pe Becali în afacerile sale?

Deși se crede că nu mai există secrete despre Gigi Becali, ies la iveală detalii ascunse din trecutul miliardarului. Nimeni n-a știut până acum ce studii și ce pregătire profesională are miliardarul. Gigi Becali a absolvit liceul „Iuliu Maniu” din București. După ce a terminat ciclul licel, acesta a urmat drumul firesc pe care îl urmau toți tinerii din perioada respectivă. A învățat o meserie.

Reclamă 4 / 0/3

Ca toată lumea, Becali a fost nevoit să învețe ceva din care să-și câștige pâinea, cu mult înainte să facă milioane de euro. Așa a ajuns să obțină un atestat de mecanic auto, după ce a terminat liceul, conform playtech.ro.

Ulterior, după ascensiunea sa, Becali a urmat o facultate, la insistențele familiei. Doar că nu a terminat-o niciodată. În 2005 a început cursurile la Facultatea de Drept de la Universitatea Ecologică, când deja era implicat în fotbal, afaceri și politică. Becali a abandonat facultatea, din cauza programului aglomerat.

Studiile nu l-au ajutat niciodată pe Gigi Becali în afacerile care l-au îmbogățit.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!