Închide meniul
Foto

„Sunt contra modei”. Ion Ţiriac, în trening şi cizme. Apariţie incredibilă a miliardarului la un eveniment

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2023, 15:58 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:10

„Sunt contra modei”. Ion Ţiriac, în trening şi cizme. Apariţie incredibilă a miliardarului la un eveniment

Ion Țiriac

Ion Țiriac, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ion Ţiriac a surprins pe toată lumea la un eveniment susţinut la patinoarul său din Otopeni. Ion Ţiriac a apărut în trening şi cizme din piele de crocodil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a purtat şi o geacă veche de 30 de ani cu Indianapolis Colts, echipă celebră de fotbal american, la care a jucat şi Peyton Manning.

Ion Ţiriac, în trening şi cizme

„Eu sunt contra modei, pentru că eu iau ce-mi place şi fac eu moda. Am o jachetă pe mine, primită cadou de la cei de la Colts, acum vreo 30 de ani, iar cizmele le-am făcut eu cadou, pentru că îmi plac”, a spus Ţiriac.

Pe de altă parte, Ţiriac a vorbit şi despre situaţia Simonei Halep. Ţiriac a declarat că principala problemă a Simonei este lipsa de meciuri, deoarece el consideră că românca ar fi trebuit să aibă drept de joc în acest start de sezon.

„Am văzut-o acum trei zile pe Simona, se antrenează la Stejarii. Acolo îi dau eu voie să se antreneze, pentru că nu trebuie să cer voie la nimeni. După părerea mea, avocaţii ei sunt lenţi, lenţi. Eu ştiam doi avocaţi, unul care a fost avocatul CIO în 2000 la Sydney, care a plecat atunci de la CIO pentru că proba fusese manipulată, adică de la 60 ml la peste 100 ml peste noapte.

Reclamă

Ion Ţiriac, despre situaţia Simonei Halep

Deci el e un bun avocat şi a plecat de la CIO şi e la Lausanne, pe lângă TAS. Şi mai este un avocat pe care îl ştiu tot în Lausanne. Dar ea a luat pe altcineva şi sper ca acei avocaţi să îşi facă datoria. Pentru că ea de bine de rău e la sală în fiecare zi, dă cu racheta în minge şi mai vrea (n.r. – să joace). Dacă într-adevăr este un medicament care a fost viciat sau un aliment viciat…

Eu din ce am înţeles, Simona este de apărat din toate punctele de vedere. Problema este că ea din august nu a mai jucat. Că eu nu sunt de acord nici cu ce a jucat cu 2 ani înainte, e altceva. Însă dacă ea nu mai a jucat… şi are 25-26 de ani… lăsaţi 30 şi… arată de 25 pe teren. Însă săptămânile în care nu joacă se adună şi e periculos şi trist”, a declarat Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment desfăşurat la patinoarul din Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac are 83 de ani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și