Închide meniul
Foto

„Te deranjează?” Din ce face bani Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată. Răspunsul pe care l-a dat fostul atacant

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 9:27

„Te deranjează?” Din ce face bani Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată. Răspunsul pe care l-a dat fostul atacant

Daniel Pancu, alături de soţia sa

Colaj Instagram

Din ce face bani Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată. Chiar fostul atacant al Rapidului şi al naţionalei României a făcut dezvăluirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu s-a recăsătorit cu frumoasa Andra Teodorescu după divorţul de prima soţia, Mihaela Stanciu. Interesant este că Pancu şi Andra Teodorescu au avut o relaţie şi în trecut, dar destinul i-a readus împreună după ani.

Din ce face bani Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată

Daniel Pancu a dezvăluit că soţia sa se ocupă de organizare de evenimente, iar această afacere îi ocupă tot timpul Andrei. Întrebat dacă îl deranjează că soţia sa este mai tot timpul ocupată, Daniel Pancu a răspuns fără să stea pe gânduri.

M-am obișnuit, dar dacă se întâmplau lucrurile astea înainte de pandemie, n-aveam cum. Practic, nici n-o cunoșteam. Ea e ocupată de dimineața până seara, are un program atât de încărcat… Organizează evenimente”, a spus Pancu, la podcast-ul Tare de Tot.

Cât de frumoasă este Andra, soţia lui Daniel Pancu

Cât de frumoasă este Andra, a doua soţie a lui Daniel Pancu. Fostul internaţional român a decis să divorţeze de Mihaela, prima sa soţie, şi să îşi întemeieze cu femeia pe care a iubit-o şi în tinereţe. Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit pentru a doua oară. Legenda Rapidului și-a refăcut viața alături de Andra Teodorescu, în 2021.

Reclamă

Andra şi Daniel Pancu au o căsnicie perfectă, după ce în tinereţe au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au reîntâlnit după ani de zile, într-un moment în care fostul internaţional trecea prin divorţ. Andra este un fost fotomodel şi a pozat şi în Playboy. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Andra Teodorescu şi Daniel Pancu au decis să îşi mai dea o o şansă. Cei doi au luat decizia perfectă şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu”, spunea Andra despre povestea de iubire cu Daniel Pancu, în click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

Recomandări
  • Din ce face bani Andra, soţia lui Daniel Pancu
  • Dezvăluirea făcută de fostul atacant

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și