Închide meniul
Foto

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Imagini noi teribile făcute publice! ”I-a rupt tricoul, l-a amenințat cu moartea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 9:35

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Imagini noi teribile făcute publice! ”I-a rupt tricoul, l-a amenințat cu moartea”

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică. Au apărut și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Conflictul a ținut mai mult decât prima filmare a finului agentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Realitatea.net a venit cu noi imagini și putem observa că lupta continuă și după ce finul Anamariei a oprit înregistrarea. Reghe deschide dur ușa mașinii unde se afla acesta, fără să se vadă însă lovituri.

Toată bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria face tot posibilul să îl oprească pe soțul ei în momentul în care acesta a ajuns lângă șofer. Prodan ne anunță că finul a fost lovit de Reghe, chiar dacă nu este surprins acest moment.

”I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a spus Anamaria Prodan.

În imagini mai apare un bărbat, care însă nu intervine între cei trei. Când totul părea încheiat, antrenorul merge din nou spre mașina finului. În drumul său, Ana și Laur și-au împărțit alte lovituri. În urma acestui episod, cei doi au ajuns la IML, unde au scos certificare medico-legale.

Reclamă

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan a ajuns de urgenţă la spital după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă au trecut mai multe zile, se pare că durerile agentului s-ar fi intensificat şi aceasta nu s-a simţit bine.

Conform colegilor de la spynews.ro, Anamaria Prodan a ajuns şi în dimineaţa de luni în spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Prodan a mers apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată mai sus susţine că Prodan avea piciorul în ghips, după scandalul în care a fost implicată. De asemenea, ea avea şi vânătăi, iar braţul i-a fost imobilizat.

„Nu ai cum să vii acasă, să-ţi ameninţi copilul, să înjuri, să faci circuri, să intri în casă cu forţa, să baţi finii care sunt în maşină la poartă, nu ai cum! Nu ai cum să ridici tu mâna la mine, să mă târăşti tu pe mine, să mă trânteşti la pământ. Pai eu ce era sa fac?

Toata lumea „Vai, săracul Reghecampf, e tumefiat”. Dar ce trebuia să fac? Să stau să mă bată Reghecampf să fie România mulţumită? De acum încolo, vorbesc public cu dovezi despre fiecare în parte. Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie”, spunea Anamaria Prodan.

Ulterior, și Laurențiu Reghecampf a ajuns la IML, pentru a emite un certificat medico-legal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și