Închide meniul
Foto

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie. Cum arată fostul atacant de la Steaua şi Dinamo

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 17:35

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie. Cum arată fostul atacant de la Steaua şi Dinamo

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie, fostul atacant de la Steaua şi Dinamo. Cele mai recente apariţii publice au fost în momentul în care a fost team manager la Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie a dispărut o perioadă din spaţiul public şi a avut o apariţie incredibilă în momentul în care a fost prezentat la Academica Clinceni.

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie

Sabin Ilie a afişat un look complet schimbat faţă de anii în care rupea plasele în tricoul Stelei şi la Dinamo. Cu multe kilograme în plus, Sabin Ilie a uimit pe toată lumea cu înfăţişarea sa. (VEZI IMAGINI CU SABIN ILIE ÎN GALERIA FOTO) Sabin Ilie a câştigat un titlu de campion cu Steaua, în sezonul 1995 – 1996.

Sabin Ilie, unul dintre cei mai rebeli fotbalişti

Pe lângă talentul imens pe care l-a avut, Sabi Ilie a fost şi unul dintre cei mai rebeli jucători. Gabi Stan, fost antrenor la FC Braşov, a povestit, în trecut, ce probleme avea cu Sabin Ilie.

Sabin Ilie a fost jucătorul cel mai greu de antrenat. Eu când am venit la FC Brașov pe Sabin Ilie îl dăduse prin Divizia B. Eu îl văzusem pe Sabin Ilie în câteva meciuri jucând pe final, atunci am zis că va ajunge fotbalist. Am cerut să fie readus Sabin Ilie și Mitu la Brașov. Avea 19 ani Sabin Ilie. L-am băgat să joace. Îmi făcea numai prostii și în timpul antrenamentului.

Reclamă

Îl luam, îl trăgeam în vestiar, nu mai ieșea la antrenament, se urca în tren și pleca la Craiova. Îl lua taică-su și îl bătea și el, apoi se întorcea la antrenament. Am pățit asta de vreo 3 ori cu el. Îl cafteam pentru că-mi strica antrenamentele, se hârjonea cu Mitu. De exemplu lucram pentru finalizare și dădea mingea doar aiurea. Îi tot explicam ce să facă dacă vrea să ajungă fotbalist. Îi intra pe o ureche, îi ieșea pe cealaltă”, a spus Gabi Stan la gsp.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și