Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip. Femeia acuzată de infidelitate întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 11:57

Reclamă

Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip. Bianca Marina a avut parte de mai multe operaţii estetice şi a ajuns de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După divorţul cu scandal de Steliano Filip, care a acuzat-o şi de infidelitate, Bianca Marina a luat o decizie radicală şi este mult mai atentă cu corpul său. Bianca a suferit mai multe operaţii estetice, printre care şi una de mărire a bustului.

Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip

Bianca Marina a trecut peste suferinţa divorţului de fotbalist şi este mai frumoasă şi mai strălucitoare pe zi ce trece. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU BIANCA MARINA ÎN GALERIA FOTO)

Bianca Marina şi Steliano Filip au împreună un copil, iar divorţul a fost unul cu scandal. Fostul fundaş de la Dinamo a acuzat-o de infidelitate pe Bianca Marina, dar şi că nu este o mamă bună. Una dintre acuzele aduse de Steliano Filip Biancăi a fost şi aceea că nu este o mamă bună.

Steliano Flip, fundaşul de 26 de ani al celor de la Dinamo, a divorţat de soţia sa după 7 ani de relaţie.

Reclamă

Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră„, a spus Bianca Filip pentru Antena Stars.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și