Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a lui Albert Duro. Fostul jucător al Stelei a ajuns de nerecunoscut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2023, 18:30

Transformarea radicală a lui Albert Duro. Fostul jucător al Stelei a ajuns de nerecunoscut

Facebook Albert Duro

Facebook Albert Duro

Transformarea radicală a lui Albert Duro, fostul jucător de la Steaua şi FC Naţional. Albanezul a renunţat la pletele cu care făcea senzaţie pe stadioanele din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albert Duro a fost una dintre cele mai pitoreşti prezenţe în Campionatul României. Duro a ajuns în România la Steaua, în 1998. Peste 4 ani, mijlocaşul albanez a ajuns la FC Naţional. Pe lângă un joc dur, prin care a băgat spaima în adversari, Duro a ieşit în evidenţă şi prin frizura sa.

Transformarea radicală a lui Albert Duro

Pe vremea când era fotbalist, Albert Duro avea părul lung. Ajuns la 45 de ani, albanezul a suferit o transformare radicală. Acesta este tuns scurt şi cu greu mai poate fi recunoscut.

Ovidiu Herea, dezvăluiri fabuloase despre Albert Duro

Ovidiu Herea a făcut dezvăluiri fabuloase despre Albert Duro, la AS.ro LIVE.

E o poveste destul de amuzantă. Pe vremea aia, dacă jucai în Liga 1, la FC Național, și era jucător profesionist, puteai să te duci să-ți cumperi ghete la jumătate de preț. Arătai legitimația și cumpărai cu jumătate de preț. Eram convocat la naționala de tineret, nu aveam ghete. M-am dus și mi-am cumpărat o pereche de ghete din banii mei.

Reclamă

Le-am luat frumos, le-am pus la locul meu. Lângă mine stătea Albert Duro. Când am venit a doua zi la antrenament, nu mai găsesc ghetele. Echipa a ieșit la antrenament, eu eram disperat, nu găseam ghetele. Oli întreba de mine, vine în vestiar și eu-i zic: domn profesor, nu mai găsesc ghetele”, a povestit Ovidiu Herea la AS.ro LIVE.

Albert Duro i-a luat ghetele lui Ovidiu Herea

Olăroiu a venit și l-a luat din vestiar, iar în momentul în care a ieșit pe teren, Herea a observat că Duro era cel care îi luase ghetele. A doua zi, Cosmin Olăroiu i-a cumpărat două perechi de ghete.

Mi-a dat el niște ghete pe acolo și ies pe teren. Duro era încălțat cu ghetele mele. Zic: domn profesor, mi-a lua ghetele. Eu aveam 17 ani, nu puteam să-i zic. Îi zice Oli: ce faci, mă, de ce i-ai luat ghetele. Lasă, Oli, că-i aduc eu altele, că eu le-am uitat.

Reclamă 4 / 0/3

A doua zi, a venit Oli și mi-a adus două perechi de ghete, frumoase, ultimul model cu vapor, cum avea Ronaldo brazilianul, la vremea aia. Erau ușoare, eram foarte încântat. Duro voia să-mi aducă o pereche din alea grele. M-am dus la națională cu ghetele alea”, a mai spus Ovidiu Herea.

Iar acestea nu au fost singurule amintiri ale lui Ovidiu Herea, cu Albert Duro în prim-plan.

Câte întâmplări am avut și cu Duro. El fiind colegul meu de scaun. El fiind așa, genul ăla macho, cu păr pe piept. Ne schimbăm noi acolo în vestiar, se dezbracă Duro, ne-a pufnit râsul pe toți. Eu nu voiam să mă vadă el că râd, fiind mic, poate mă trezeam cu una după ceafă. 🙂 Era epliat până la genunchi.

– Ce ai făcut Duro?
– Brate, m-a dus soția să mă epilez cu ceară, dar am rezistat doar până la genunchi. Nu am mai rezistat

Tibiile le avea cu păr, se vedea foarte ciudat”, a povestit Ovidiu Herea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și