Închide meniul
Foto

„Tu eşti ceva rar!” Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu, în ziua în care „Briliantul” a împlinit 45 de ani

Reclamă

Publicat: 8 ianuarie 2024, 22:55

„Tu eşti ceva rar!” Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu, în ziua în care „Briliantul” a împlinit 45 de ani

Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu

Sandra Mutu şi Adi Mutu / Colaj Instagram

Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu la ziua de naştere a fostului atacant al naţionalei României. „Briliantul” a împlinit 45 de ani şi a sărbătorit în familie la un restaurant din Pădurea Cernica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărţirea de Neftchi Baku, Mutu n-a mai fost în cantonament de ziua lui de naştere. A putut fi alături de soţia lui, Sandra Mutu. Fosta Miss România a întors toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu. „Briliantul” a împlinit 45 de ani

Sandra Mutu l-a sărutat pe Adi Mutu în momentul în care şi-a făcut apariţia tortul. Imaginile cu cei doi s-au viralizat imediat. Sandra a avut şi un mesaj spectaculos pentru partenerul ei.

Astăzi s-a născut un campion. Sunt recunoscătoare pentru această călăturie numită viaţă împreună. Este o adevărată binecuvântare, iar tu eşti ceva rar!

Fie ca toate dorinţele tale să devină realitate! La mulţi ani! Te iubesc din suflet, Adrian Mutu„, a fost mesajul postat de Sandra Mutu pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici şi au un băieţel, pe Tiago. El a mai fost căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, şi mai are un băiat, Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici şi au un băieţel, pe Tiago. El a mai fost căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, şi mai are un băiat, Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

Mutu este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi. „Briliantul” şi „Regele” au câte 35 de goluri înscrise sub tricolor.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a împlinit 45 de ani

Adrian Mutu s-a născut la 8 ianuarie 1979, la Calineşti, în judeţul Argeş, şi şi-a început cariera de fotbalist profesionist la FC Argeş, în 1996, unde a marcat 11 goluri în 41 de jocuri. El s-a transferat la Dinamo Bucureşti, în 1998.

În primul său an în Serie A, Mutu a jucat doar în 10 meciuri fără a marca vreun gol, dar în Cupa Italiei a înscris de două ori în patru partide. El este apoi transferat la Hellas Verona, unde, în perioada 2000-2002, a marcat 17 goluri în 62 de meciuri, iar apoi a trecut la FC Parma.

Sezonul lui Mutu la AC Parma (2002-2003) a fost cel mai prolific din cariera lui în Serie A. A marcat 18 goluri în 31 de meciuri, ajutând-o pe Parma să se califice în Cupa UEFA. Mutu a fost considerat cel mai bun jucător al Parmei în sezonul 2002-2003. În 2003, a fost achiziţionat de noul patron al grupării Chelsea Londra la vremea aceea, Roman Abramovici. Acesta a plătit la momentul respectiv 15,8 milioane de lire sterline pentru achiziţionarea atacantului român.

Mutu, suspendat 7 luni când era la Chelsea

La Chelsea, Mutu a evoluat doar un an pentru că în septembrie 2004 a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping. El a fost suspendat 7 luni, din 29 octombrie 2004 până în 18 mai 2005, şi amendat cu 20.000 de lire sterline de către Federaţia Engleză de Fotbal. Chelsea i-a reziliat contractul, astfel că în ianuarie 2005, Mutu a semnat pe 5 ani cu Juventus.

După retrogradarea la masa verde a formaţiei Juventus, Mutu a fost achziţionat de AC Fiorentina, unde a evoluat din 2006 până în 2011 devenind un adevărat idol pentru fanii italieni. În ianuarie 2010, au apărut din nou probleme cu dopajul, el fiind suspendat nouă luni după ce este depistat pozitiv cu sibutramină..

În 23 iunie 2011, Mutu a trecut la Cesena, echipă pentru care a înscris opt goluri în 28 de meciuri. Cu 102 goluri marcate, Mutu este cel mai bun marcator român din Italia şi ocupă locul 74 în clasamentul all-time al fotbaliştilor cu cele mai multe reuşite în Seria A.

La 28 august 2012 el semnează cu gruparea AC Ajaccio din campionatul Franţei. După un prim sezon în Ligue I în care a jucat în 28 de partide marcând de 11 ori, atacantul a anunţat, în noiembrie 2013, că din ianuarie 2014 va reveni în România, urmând să evolueze sub formă de împrumut la formaţia Petrolul Ploieşti, condusă atunci de prietenul şi fostul său coechipier de la echipa naţională, Cosmin Contra.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și