Închide meniul
Foto

Valentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 17:18

Reclamă
Valentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani

Valentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației "Steaua 1986"

Colaj cu Valentin Ceaușescu și Steaua 1986 / Hepta și Facebook

Valentin Ceaușescu a avut o apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Creatorul celei mai bune formații a roș-albaștrilor nu a lipsit de la petrecerea organizată de jucătorii din acea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe data de 7 mai 2024, gloriile clubului Steaua București au sărbătorit 38 de ani de la ridicarea Cupei Campionilor Europeni. Pe data de 7 mai 1986, roș-albaștrii o învingeau pe Barcelona, la Sevilla, cu scorul de 2-0, după loviturile de departajare.

Valentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”

Ledendele echipei din Ghencea s-au adunat în București pentru o petrecere, cu ocazia celebrării evenimentelor de la Sevilla.

La această petrecere a fost invitat și Valentin Ceaușescu, „creatorul” generației „Steaua 1986”. Ajuns la 76 de ani, acesta a fost surprins de reporterii Antena Sport în momentul în care se pregătea să intre în sala în care urma să înceapă evenimentul.

VEZI IMAGINI RARE CU VALENTIN CEAUȘESCU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă

Fiul dictatorilor Nicolae și Elena Ceaușescu s-a ocupat intens de clubul Steaua București în perioada comunistă și a contribuit la crearea grupului de jucători care au făcut spectacol în Europa, în anii ’80.

După Revoluţia din decembrie ’89, Valentin Ceauşescu a fost o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public.

Valentin Ceauşescu s-a constituit parte vătămată în Dosarul Revoluţiei. Valentin Ceauşescu a fost arestat în decembrie 1989, la fel ca fratele său, Nicu, şi sora sa, Zoe.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Ceauşescu a fost arestat chiar în ziua în care părinţii lui au fost executaţi, 25 decembrie 1989, fiind acuzat de subminarea economiei naţionale. A fost ţinut în detenţie la Domneşti până în luna august a anului 1990, atunci când a fost eliberat.

Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986

Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986. Noua campioană a România a postat un mesaj superb pe reţelele de socializare.

„Marți, 7 mai, se împlinesc 38 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc.

În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua București intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la București.

Pentru această uriașă performanță, clubul nostru le aduce un omagiu și le mulțumește acelor mari fotbaliști pentru contribuția extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc!”, au scris cei de la FCSB pe pagina de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și