Închide meniul
Foto

Valentino Rossi, în culmea fericirii! Marele campion a devenit tătic pentru prima oară. Frumoasa Francesca Sofia Novello i-a dăruit o fetiță

Publicat: 4 martie 2022, 15:31

Valentino Rossi și Francesca Sofia Novello sunt oficial părinți. Fostul mare campion este în culmea fericirii, după ce Giulietta Rossi, fiica sa, s-a născut în această dimineață.

Reclamă
Valentino Rossi, în culmea fericirii! Marele campion a devenit tătic pentru prima oară. Frumoasa Francesca Sofia Novello i-a dăruit o fetiță

Instagram francescasofianovello

Valentino Rossi a devenit tătic pentru prima oară

Fanii erau entuziasmați după ce ”Doctorul” anunțase sarcina partenerei sale pe rețelele de socializare. Acum, cei doi au anunțat fericitul eveniment cu o postare alb-negru pe Instagram.

Reclamă

”Mamă și tată, sunt în al șaptelea cer! Bun venit Giulietta Rossi”, este descrierea imaginii în care Valentino Rossi și Francesca Sofia Novello au făcut marele anunț.

Reclamă

După un sfert de secol petrecut pe pistă, după nouă titluri mondiale și 432 de curse, ”Doctorul” s-a retras. ”Regret deja că am renunțat”, avea să spună el.

Anunțul făcut de Valentino Rossi, după ce s-a retras din activitate după 25 de ani în circuit

Fanii sporturilor cu motor au primit o veste șoc anul trecut. Legendarul Valentino Rossi (42 de ani) și-a anunțat retragerea din MotoGP, după 25 de ani de activitate.

„Am spus că voi lua o decizie pentru anul viitor, după pauza de vară, și am decis să mă opresc la sfârșitul sezonului. Din păcate, acesta va fi ultima mea jumătate de sezon ca pilot de MotoGP. Și este dificil, este un moment foarte trist pentru că este greu să conștientizez că anul viitor nu voi concura cu o motocicletă. Am făcut asta cred că mai mult sau mai puțin 30 de ani!

Anul viitor, viața mea se va schimba. Dar a fost grozav, mi-a plăcut foarte mult, a fost o călătorie lungă, lungă și a fost foarte, foarte distractiv. Sunt 25, 26 de ani în Campionatul Mondial, așa că a fost minunat. Și am avut momente de neuitat cu toți băieții mei, băieții care lucrează pentru mine, așa că… Nu am multe de spus! Doar asta”, a transmis Valentino Rossi, citat de motogp.com

Citește și:
Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea