Închide meniul
Foto

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie magnifică de ziua sa. Mesajul emoţionant primit de la tatăl său

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 18:44 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 18:12

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie magnifică de ziua sa. Mesajul emoţionant primit de la tatăl său

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Leonard Doroftei şi soţia lui / Facebook

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, a avut o apariţie magnifică de ziua sa. Fiica marelui campion român a împlinit 20 de ani şi a fost sărbătorită de întreaga familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei are cu ce se mândri. Unica sa fiică, Vanessa, a împlinit 20 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun. Toată familia a sărbătorit-o pe mezina familiei. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie magnifică de ziua sa

Leonard Doroftei i-a transmis un mesaj emoţionant de ziua sa. „La mulți ani, Vanessa! Te iubim” , a fost mesajul emoţionant pe care Leonard Doroftei l-a transmis fiicei sale. Vanessa învaţă la un colegiu din Montreal şi visează să devină medic. Ea a suferit o „transformare” uluitoare şi atrage toate privirile în Canada.

Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită„, spunea Leonard Doroftei la gsp.ro.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Reclamă
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și