Închide meniul
Foto

Verdictul medicilor pentru Paige Spiranac, „cea mai frumoasă femeie din lume!”: „Nu ştii niciodată prin ce trec alţii şi trebuie să oferi bunătate!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 17:06

Reclamă
Verdictul medicilor pentru Paige Spiranac, „cea mai frumoasă femeie din lume!”: „Nu ştii niciodată prin ce trec alţii şi trebuie să oferi bunătate!”

Sursa: Instagram Paige Spiranac

Verdictul medicilor pentru Paige Spiranac, „cea mai frumoasă femeie din lume!”. Desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2022, Paige Spiranac, fostă jucătoare de golf, a trecut prin mari emoţii. Verdictul medicilor a liniştit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac a trecut prin moment de cumpănă, după ce i s-a descoperit un nodul la sân. Desemnată de cei de la publicaţia Maxim cea mai frumoasă femeie din lume în 2022, Paige Spiranac a fost nevoită să meargă să facă mai multe analize pentru a afla exact în ce stare se află. Verdictul medicilor a făcut-o pe femeia de 30 de ani să răsufle uşurată. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Verdictul medicilor pentru Paige Spiranac, „cea mai frumoasă femeie din lume!

„A trebuit să fac o biopsie, iar rezultatul a fost negativ! Sunt atât de recunoscătoare. Nu știi niciodată prin ce trec alții și de aceea trebuie să oferim bunătate. Vreau să vă mulțumesc pentru că mereu m-ați înconjurat de dragoste și susținere„, a spus Paige Spiranac pentru cei de la Tennis World USA.

Paige Spiranac a vrut să facă un gest umanitar, dar a fost refuzată

La finalul anului trecut, fosta jucătoare profesionistă de golf a vrut să facă un gest caritabil pentru mai mulți copii din familii sărace. Vedeta și-a dorit să le pună la dispoziție cluburi de golf, dar a fost refuzată din cauza ipostazelor provocatoare în care se afișează public.

„Mi-am dorit să ajut o fundație și să îi pun la dispoziție cluburi de golf gratuit. Mi-au scris înapoi și mi-au spus ‘Ne-am dori să facem asta, dar din cauza felului în care ești privită de membrii conducerii noastre, nu putem accepta ajutorul tău’.

Reclamă

Mi-aș dori să le ofer ceva acestor copii care nu au nimic, pentru că și eu, la rândul meu, am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să-i ajut pe acești copii, din cauza decolteului meu.”, spune, la acel moment, Paige Spiranac, conform New York Post.

Cine este Paige Spiranac

Născută în Colorado, dintr-o familie cu origini croate, Paige Spiranac este o fostă jucătoare profesionistă de golf. Aceasta este un adevărat star pe rețelele de socializare acolo unde-și înnebunește fanii cu poze sexy.

Fosta jucătoare profesionistă de golf a devenit cunoscută pentru modul în care se îmbracă atunci când practică sport. Paige Spiranac s-a retras între timp şi are 30 de ani. Paige Spiranac, una dintre cele mai frumoase jucătoare de golf din circuit, dialoghează constant cu cei aproape 3 milioane de fani de pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ce o impresionează pe Paige Spiranac

Paige Spiranac oferă și sfaturi inedite. Nu despre golf, sportul în care excelează, ci despre cum să te porţi la prima întâlnire!

Nimeni nu mai iese la întâlniri aşa cum se întâmpla înainte. Am fost la întâlniri la care tipul era foarte grozav, dar fie era emoţionat, fie nu ştia să poarte o conversaţie”, a spus Spiranac.

Sportiva din SUA spune că atunci când partenerul întârzie la întâlnire o supără cel mai mult. Spiranac adoră însă să vorbească despre familie!

Consider că este o lipsă de respect. Sunt genul de persoană care, când se întâmplă lucruri mărunte, nu le trece cu vederea. Am tendinţa să le dau amploare. Când mă întrebi despre familia mea, chiar îmi face plăcere. Dar unele persoane au probleme de familie. Aşa că, sfatul meu e să vezi cum merge întâlnirea şi să pui întrebările în funcţie de asta.

Să nu ai aceleaşi cinci întrebări pe care le pui celui sau celei cu care te întâlneşti pentru prima dată. Amestecă-le, încearcă să asculţi ce ţi se spune. Aşa că, fii un bun ascultător. Cred că asta e important”, a mai spus Spiranac.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și