Închide meniul
Foto

Verdictul medicilor pentru românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2023, 18:44

Verdictul medicilor pentru românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Sorin Comșa a fost desfigurat într-un concurs de palme

Sorin Comșa a fost desfigurat într-un concurs de palme / mmanews.com

A venit verdictul medicilor pentru românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro. Sorin Comșa este românul care a câștigat concursul de palme organizat de RXF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin a pus mâna pe trofeu și pe premiul răsunător, însă nu fără să încheie competiția extrem de afectat.

Verdictul medicilor pentru românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Ardeleanul a plecat de la concursul organizat de RXF cu fața tumefiată (VEZI GALERIA FOTO).

La 3 zile după ce a devenit campion la „primit palme”, Sorin Comșa a intrat în direct pe TikTok cu urmăritorii săi, unde le-a răspuns curiozităților.

Sorin a fost întrebat ce i-au spus medicii când s-a dus la spital, cu fața desfigurată. Bărbatul din Alba Iulia a explicat că medicii erau obișnuiți cu astfel de cazuri, în care oamenii aveau lovituri severe la nivelul feței, iar din acest motiv nu s-a panicat.

Reclamă

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”, a spus Sorin Comșa, pe TikTok.

Între timp, fața lui Sorin Comșa și-a mai revenit, însă nu de ajuns cât să poată mișca în întregime jumătatatea afectată.

„S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflată”, a mai explicat Sorin Comșa.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Comșa a câștigat 5.000 de euro la un concurs de palme

Sorin Comșa e românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, la concursul de palme organizat de RXF. Sorin Comşa e cel care a câştigat competiţia, dar a ieşit extrem de şifonat din ring.

Totuşi, cec-ul de 5.000 de euro l-a făcut să uite de faptul că are traumatisme. Mai mult, pentru suma potrivită, el este pregătit să participe din nou la dura întrecere.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația.

Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Chiar şi celebrul Conor McGregor a avut un comentariu de făcut pe seama românului.

„O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor pe Twitter.

Reclamă
Recomandări
  • Verdictul medicilor pentru românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro
  • Dezvăluirea făcută de bărbatul din Alba Iulia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și