Închide meniul
Foto

Victor Becali a anunţat ce a făcut Octavian Popescu la examenul pentru permisul de conducere: „E un pic mai copilăros”. Atacantul de la FCSB a primit un bolid de la Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 12:03

Victor Becali a anunţat ce a făcut Octavian Popescu la examenul pentru permisul de conducere: „E un pic mai copilăros”. Atacantul de la FCSB a primit un bolid de la Gigi Becali

Octavian Popescu ar fi luat permisul de conducere din prima

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES vie Hepta

Octavian Popescu (19 ani) este noua revelaţie a fotbalului românesc. Tânărul jucător de la FCSB face un sezon grozav şi are deja opt goluri şi trei pase decisive. Fotbalistul care are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro şi este monitorizat de granzii Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a vorbit despre timiditatea de care dă dovadă Tavi Popescu. Agentul de jucători asigură că jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României nu are probleme atunci când nu este în faţa camerelor de filmat.

Victor Becali, anunţ despre Octavian Popescu: „Şi-a luat permisul de conducere din prima”

Tavi Popescu face totul din plăcere. El nu depune niciun efort să joace fotbal, totul e normalitate la el. Poate nu vorbește bine, dar se exprimă mult mai bine în scris.

E un pic mai copilăros. Dar ar trebui să scoatem mai mult lucrurile bune în evidență decât lucrurile rele. Are el timp de așa ceva? [să discute cu un expert în comunicare despre timiditatea de la interviuri] Să vă spun ceva… A luat permisul de conducere din prima, cu maximum de puncte!„, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Octavian Popescu a surprins anul trecut, când a decis să nu se prezinte la examenul de bacalaureat. Mijlocaşul a luat această decizie pentru a evolua în amicalele roş-albaştrilor. Un profesor a dezvăluit ce mesaj a primit de la preferatul lui Gigi Becali.

Reclamă

Făcea cursuri online și a terminat clasa a XII-a, la el acolo, în comună, la Nucet. Dar nu l-a interesat să dea și BAC-ul. A spus că n-are timp el de examene, că are antrenamente și ceva meciuri amicale pe la București.

Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregătesc de facultate. El a zis că poate vine pe la toamnă, dacă o să aibă timp”, a spus unul dintre profesorii lui Popescu.

Gigi Becali i-a făcut cadou o maşină de 30.000 de euro: „El şi-a ales-o. E frumuşică, nu de peşte”

Chiar patronul lui FCSB i-a cumpărat tânărului jucător un bolid de lux. Gigi Becali a dezvăluit, în luna februarie, cum l-a recompensat pe fotbalistul pe care speră să obţină zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Octavian Popescu, cu drag o să-i măresc salariul. 3000 are și nu zice omul nimic. Păi da, dar i-am cumpărat mașină acum, de 30.000! El și-a ales-o, una frumușică, simplă, nu de pește. E cuminte!

Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situații o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat și lui Cordea”, a spus atunci Gigi Becali.

Recomandări
  • Octavian Popescu a primit o maşină de la Gigi Becali
  • Ce a spus Victor Becali despre tânărul jucător de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și