Închide meniul
Foto

Walter Zenga are o nouă iubită româncă, cu 30 de ani mai tânără, după ce a divorțat de Raluca. Femeia este de o frumusețe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 16:37

Walter Zenga are o nouă iubită româncă, cu 30 de ani mai tânără, după ce a divorțat de Raluca. Femeia este de o frumusețe răpitoare

ProfimediaImages

Walter Zenga şi Raluca divorţează

Walter Zenga este din nou implicat într-o relație amoroasă, după ce a divorțat de Raluca Rebedea. Acesta a fost surprins pe străzile din Milano alături de o româncă de 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform jurnaliștilor de la revista italiană Chi, Walter Zenga are o relație cu Michela Motoc, o tânără care s-a născut în România, dar a crescut în Italia. Aceasta este fotomodel, iar în 2016 a ieșit pe locul 3  a ieşit pe locul 3 la concursul de frumuseţe Miss Europa Continental.

Walter Zenga şi Raluca au divorţat

În urmă cu aproximativ un an, Walter Zenga şi Raluca Rebedea au anunţat că relaţia lor a luat sfârşit şi că vor divorţa. Cei doi au avut o căsnicie de 15 ani și au doi copii.

Mesajul lui Walter Zenga legat de divorţul celor doi a venit pe reţelele de socializare.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Reclamă

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră… 

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!„, a postat Walter Zenga pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și