Închide meniul
Foto

Alessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 18:29

Reclamă
Alessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza

Alessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire!

Del Piero a fluturat steagul la victoria lui Charles Leclerc / Profimedia Images

Alessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Fostul mare fotbalist italian a fost surprins extrem de entuziasmat în clipa în care Charles Leclerc îşi adjudeca victoria în Marele Premiu de Formula 1™ al Italiei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leclerc s-a clasat pe locul 1 la Monza. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat piloţii lui McLaren, Oscar Piastri şi Lando Norris. Marele Premiu de Formula 1 al Italiei a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Alessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza

A fost spectacol total la Monza, cu zeci de mii de oameni fredonând alături de Charles Leclerc imnul Italiei, după ce monegascul a câştigat cursa.

Italienii au demonstrat încă o dată că ştiu să sărbătorească în stil mare. Fanii lui Ferrari şi-au dorit extrem de mult o victorie a unui pilot Ferrari la Monza şi au avut parte de acest triumf.

A fost nebunie totală după victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Italiei. Monegascul s-a impus în „Templul vitezei” pentru a doua oară în cariera sa, după ce a mai câştigat cursa de la Monza şi în 2019.

Reclamă
Reclamă

Charles Leclerc, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Charles Leclerc a transmis, la finalul cursei, că sentimentul de a câștiga la Monza este unul, cu adevărat, special. Totodată, acesta nu și-a uitat nici adversarii și a transmis faptul că cei de la McLaren au cea mai rapidă mașină, din acest sezon de Formula 1.

„E un sentiment incredibil. Nu am crezut că a 2-a victorie de la Monza să fie atât de specială pentru mine. Mă uitam la tribune, la spectatori..

Îmi doresc să câștig cât de multe curse pot și să câștig campionatul mondial cât mai repede posibil.

Reclamă

Atmosfera de aici este absolut incredibilă, suporterii sunt incredibili.

În 2019, la prima mea victorie aici, a fost special, dar și acum este un succes cu adevărat special. Mulțumită sprijinului vostru (n.r. al fanilor) am reușit.

Nu cred că vom avea aceași performanță pentru restul sezonului, McLaren are cea mai rapidă mașină, dar încercăm să câștigăm și la Baku”, a spus Charles Leclerc.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE VIDEOAtromitos – PAOK 0-0. Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului, în direct în AntenaPLAY

20:28

FCSB – UTA, LIVE TEXT, 21:30! Campioana țintește prima victorie după două înfrângeri în Liga 1! Echipele de start

20:22

Valentin Mihăilă, mesaj de luptă înainte de meciurile din Liga Națiunilor: „Vrem să ducem România mai departe!”

20:08

LIVE VIDEORio Ave – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Guimaraes – Famalicao, de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

19:55

Newcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist! Manchester United – Liverpool s-a terminat 0-3

19:45

LIVE TEXTFarul – CFR Cluj 0-2. Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Deac şi Bolgado au marcat

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY
Citește și