Închide meniul
Foto

Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident. „Îl arată aşa cum este el”

Publicat: 4 august 2021, 14:50 / Actualizat: 4 august 2021, 16:09

Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident

Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident

Profimediaimages

Fostul pilot, care a împlinit 52 de ani în luna ianuarie, va apărea într-un documentar Netflix care va fi lansat pe 15 septembrie. Filmul intitulat „Schumacher” este singurul care s-a făcut cu acceptul familiei şi promite a fi unul uimitor. Imaginile şi informaţiile care vor fi prezentate se anunţă a fi unice!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident

Veţi vedea informații unice din viața septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher„, au transmis realizatorii documentarului. Vor fi prezentate interviuri eveniment cu soţia legendei din Marele Circ, Corinna Schumacher, dar şi cu cei doi copii, Gina-Maria şi Mick.

Cea mai mare provocare pentru regizori a fost cu siguranță să găsească echilibrul între raportarea independentă și considerația pentru familie. Însuși Corinna Schumacher a fost cel mai mare sprijin al nostru în acest sens. Ea însăși a vrut să facă un film autentic, să-i arate lui Michael așa cum este el, cu toate urcușurile și coborâșurile sale.

Reclamă

A fost grozavă și suficient de curajoasă pentru a ne lăsa să facem ceea ce am vrut, așa că i-am respectat și păstrat limitele. O femeie foarte inspirată, caldă, care ne-a făcut o impresie excelentă” au mai spus Vanessa Nocker, cea care a regizat filmul alături de Hanns-Bruno Kammertons şi michael Wech.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a descris filmul ca fiind „cadoul familiei pentru soţul şi tatăl iubit„, anunţă jurnaliştii de la Global Times.

Reclamă

Din ceea ce s-a aflat în presă, în documentar ar fi şi o filmare cu Michael Schumacher de pe 3 ianuarie, momentul în care fostul campion mondial a împlinit 52 de ani.

Decizie radicală luată de Corinna Schumacher

În luna mai, Corinna Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, a luat o decizie radicală pentru a face rost de bani pentru tratamentul soţului său. Vinde una dintre cele mai de preţ imobile ale familie.

A scos la vânzare o vilă de pe malul lacului Geneva, pe care a achiziţionat-o împreună cu soţul său în 2002. Aceasta proprietate este descrisă ca fiind una „excepțională situată într-o locație liniștită și protejată”.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, la vila din Elveţia nju mai locuieşte nimeni, după ce Michael Schumacher a fost mutat în Mallorca, acolo unde primeşte tratamentul ce costă 190.000 de euro pe săptămână.

Potrivit presei din străinătate, Corinna Schumacher vinde vila din Geneva pentru suma de 7.000.000 milioane de euro, cu 4 milioane de euro mai multe decât au dat în 2002. Proprietatea este situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi. Proprietatea cuprinde trei clădiri diferite: casa principală, o casă de oaspeți și un birou care ar fi fost folosit chiar de către asul Ferrari.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher
Extra • 21 ian., 12:42
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial
Diverse • 9 ian., 22:44
FOTO
Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher
Diverse • 8 ian., 12:32
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani
Extra • 3 ian., 8:24
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani! Starea de sănătate a campionului a rămas un mister, la un deceniu de la accident