Închide meniul

A câştigat patru trofee cu FCSB şi este sigur: "Pe 10 ani semnam dacă îmi spunea Gigi Becali". Mesaj pentru Haruţ

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 6:41

A câştigat patru trofee cu FCSB şi este sigur: "Pe 10 ani semnam dacă îmi spunea Gigi Becali". Mesaj pentru Haruţ

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruţ a refuzat contractul propus de Gigi Becali

Nicolae Dică a ţinut să îi transmită lui Haruţ că el nu ar fi stat pe gânduri şi ar fi acceptat imediat oferta liderului Ligii 1. Fostul atacant al roş-albaştrilor a dezvăluit ce propunere i-a făcut patronul în 2004.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică: "Haruţ ştie cel mai bine de ce nu a semnat cu FCSB"

"Voiam să ajung acolo şi am semnat pe cinci ani. Dacă îmi spunea să semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani. El ştie cel mai bine de ce nu a semnat. Am zis că, dacă joc bine, mă vinde. Era bine şi pentru mine pe cinci ani, că eram liniştit cu asta. 

Nu ştiam despre practica asta. Ştiam că jucătorii tineri semneaza pe cinci ani. E normal cu jucătorii tineri. Coman, Tănase, Man aşa au avut contractele. Pe mine, ca antrenor, mă interesa că semnează Moruţan pe atâţia ani? Mă interesa doar să joace. Acum nu ştiu dacă e legal sau ilegal", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.  

Secund la echipa naţională, Dică a scris istorie în tricoul roş-albaştrilor. A cucerit două titluri (2005, 2006), o Cupă a României (2011) şi o Supercupă (2006).

Denis Haruţ rămâne la FC Botoşani

Denis Haruţ a oferit o primă reacţie după ce a refuzat să semneze contractul pe care i l-a oferit Gigi Becali.

Reclamă

"Gândul meu este acum doar la FC Botoșani. Vreau să ne calificăm din nou în play-off și să prindem cupele europene. Nu sunt afectat, colegii m-au reprimit foarte bine, sunt foarte motivat și de abia aștept să înceapă meciurile.

Nu s-a încheiat perioada de transferuri, așa că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Denis Haruţ pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB era dispusă să achite 700.000 de euro pentru Haruţ
  • Jucătorul de 21 de ani are o cotă de piaţă de 1 milion de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și