Închide meniul

A expirat ultima promisiune a lui Cortacero! Suporterii DDB, plan pentru salvarea lui Dinamo. Care este viitorul ”câinilor”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 20:18

A expirat ultima promisiune a lui Cortacero! Suporterii DDB, plan pentru salvarea lui Dinamo. Care este viitorul ”câinilor”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Fanii DDB vor să salveze clubul după ultima promisiune eșuată a lui Pablo Cortacero

Printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a organizației, aceștia reclamă noua minciună din partea patronului spaniol și îndeamnă la acțiune. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”ULTIMA PROMISIUNE a lui Cortacero a EXPIRAT. Intră în scenă Programul DDB.

În urmă cu câteva zile, patronul spaniol le-a trimis mesaje jucătorilor pe whatsapp, spunându-le că miercuri intră banii. 1,5 milioane euro. Miercuri, adică AZI. 

„Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată. Este ultima mea promisiune"

Reclamă

Avem de-a face cu o DUBLĂ PROMISIUNE: Prima e legată de bani și tocmai a expirat. A doua însă, sună foarte interesant:
"Este ULTIMA mea promisiune”. Asta e ușor de îndeplinit. Mai ales că e GRATIS. 
Este al 9-lea mesaj primit de jucători în ultimele două luni. Toate cu subiectul "Proxima semana". Ține-te de cuvânt, domnule Cortacero!”
, este mesajul suporterilor.

DDB oferă un plan pentru salvarea echipei din colaps

Pe 25 noiembrie, suporterii au înaintat o oferă de împrumut care a fost însă refuzată de Pablo Cortacero & Co, motivând că aceștia ar fi vrut să pună mâna pe acțiunile echipei, nu doar să o împrumute cu bani.

De această dată, fanii ”câinilor” și-au asumat ca până la sfârșitul lunii decembrie să stingă toate datoriile către jucători și să garanteze pentru împrumutul pe care îl for face la rândul lor cu prima tranșă de bani din drepturile tv.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, comunicatul precizează că majoritatea jucătorilor de la Dinamo ar fi fost convinși să nu își depună memorii la FIFA, deoarece acest lucru ar falimenta clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Recomandări
  • Pablo Cortacero promisese că miercuri vor intra 1.5 milioane de euro
  • Suporterii DDB vor să salveze Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și