Închide meniul

A intrat și a marcat! Claudiu Keșeru, gol înscris în trei minute în Bulgaria. Ludogoreț, pe primul loc în clasament

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 18:59

A intrat și a marcat! Claudiu Keșeru, gol înscris în trei minute în Bulgaria. Ludogoreț, pe primul loc în clasament

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Claudiu Keșeru a înscris din nou în Bulgaria

Claudiu Keșeru nu a început meciul ca titular, ci a fost introdus pe teren abia în minutul 62. Atacantul român, care nu a intrat în vederile lui Mirel Rădoi pentru ultimele meciuri ale naționalei din acest an, a avut un impact imediat și a înscris în minutul 65. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Santana a marcat celălalt gol pentru Ludogoreț Razgrad în minutul 82. De menționat că la Slavia Sofia, Dragoș Firțulescu a jucat și el până în minutul 59, astfel că cei doi români nu au avut șansa de a se întâlni direct în această partidă.

Ludogoreț este lider în clasamentul din Bulgaria, având 32 de puncte. Slavia, pe de altă parte, este pe ultimul loc, având doar 9 puncte acumulate până în acest moment.

”Shots fired!” Performanță istorică pentru Claudiu Keșeru în Bulgaria. Mesaj indirect pentru selecționerul Rădoi

La începutul lunii noiembrie, Claudiu Keșeru a reușit chiar o performanță istorică în campionatul vecin și a devenit primul străin care marchează 100 de goluri în primul eșalon fotbalistic al vecinilor de la sud.

Reclamă

Atacantul român a postat și pe Facebook despre această realizare. Mesajul său poate fi și o înțepătură la adresa selecționerului Mirel Rădoi care nu l-a convocat pentru meciurile naționalei din luna noiembrie, în ciuda faptului că jucătorul lui Ludogoreț este printre puținii stranieri care joacă și înscriu goluri în mod constant.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și