Închide meniul

Adrian Cristea, probleme cu legea pe aeroport! ”Aveau armele îndreptate spre el”. ”Prințul”, aproape să fie arestat. ”Ești foarte prost”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 19:33

Adrian Cristea, probleme cu legea pe aeroport! ”Aveau armele îndreptate spre el”. ”Prințul”, aproape să fie arestat. ”Ești foarte prost”

Instagram

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea

Adrian Cristea a fost la un pas să fie arestat în ianuarie 2011 atunci când se afla pe aeroport în Turcia cu lotul ”șepcilor roșii”, mergând în cantonament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că totul s-a întâmplat din cauza fetiței ”Prințului” care, din plictiseală, îi desenase acestuia pe pașaport, lucru evident interzis. 

Polițiștii de frontieră au scos armele la Adrian Cristea

Polițiștii de frontieră turci nu au fost însă foarte amuzați de situație și au scos armele către Adrian Cristea. Acesta a rămas însă relaxat și a încercat să îi lămurească în limba engleză, lucru greu de făcut.

”Erau trei cu armele îndreptate spre el, de parcă era criminal. «Ce-ai făcut, mă, de te-au luat aştia?!», s-au impacientat oficialii clubului, dar Adrian dădea nedumerit din umeri. Când colo, unul dintre poliţişti, cu o faţă fioroasă, i-a arătat delegatului paşaportul lui Cristea. Al nostru se uită la document şi pufneşte în râs. Nici nu se vedea faţa fotbalistului, era mânjit tot cu marker negru

Reclamă

A povestit atunci Adrian: «Păi da, fiindcă plângea fiică-mea de se cutremurau geamurile, i-am dat paşaportul să se joace cu el. Nu mai ştiam ce să fac ca s-o liniştesc. Ea s-a cuminţit, dar abia apoi am observat că a desenat pe paşaport. Mi-a făcut «ochelari negri», în jurul ochilor, şi urechi mari. Ce să mai fac acum?!”, ar fi exclamat Cristea conform gsp.ro

Polițiștii de frontieră l-au batjocorit pe Adrian Cristea: ”You're very stupid”

”Se uita ăla la paşaport, apoi la Cristea, apoi iar la document, apoi iar la Cristea. Un altul îi explica povestea în limba lor. L-a studiat şeful pe toate părţile, după care se uită uşor nedumerit la Adrian şi-i zice: «Hmm, you’re stupid! Very stupid!». 

După vreun sfert de oră l-au eliberat pe Cristea, care n-avea nici o teamă. Omul ăsta o să trăiască 100 de ani, că n-are nici un stres. L-au pus la revenirea în ţară să-şi facă alt paşaport, ăla nu se mai putea folosi”, a fost finalul fericit al poveștii, relatat de un apropiat al lui Adrian Cristea.

Reclamă 4 / 0/3
  • Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și