Închide meniul

Alex Maxim, şocat de plecarea lui Marius Şumudică de la Gaziantep. "Cât mai curând sper să lucrez din nou cu el!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 17:31

Alex Maxim, şocat de plecarea lui Marius Şumudică de la Gaziantep. "Cât mai curând sper să lucrez din nou cu el!"

Abaca Press / AA via Hepta

Alex Maxim, prima reacţie după demiterea lui Marius Şumudică

Lui Alex Maxim nici nu i-a venit să creadă că nu va mai fi pregătit de Marius Şumudică. Golgheterul lui Gaziantep a transmis un mesaj categoric către conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Maxim ar putea pleca de la Gaziantep

"Abia am aflat şi eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aştept să mă vad mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă aşteptam la lucrul acesta acum.

Aveam o relaţie excelentă cu Şumudică şi cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rău pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Şumudica si sper ca asta să se întâmple cât mai curând", a spus Maxim pentru sport.ro.

Alex Maxim se luptă pentru titlul de golgheter în Turcia. Adus la insistenţele lui Şumudică, mijlocaşul de 30 de ani a înscris de 9 ori în această stagiune.

Gaziantep l-a demis pe Marius Şumudică

"Drumurile noastre s-au despartit reciproc de Marius Sumudica, care antreneaza de aproximativ 1.5 sezoane in clubul nostru de fotbal Gaziantep.

Reclamă

Ne exprimăm recunoștința sinceră față de dl. Sumudica și întreaga sa echipă pentru contribuția adusă echipei noastre în timpul serviciului și le urează succes în următoarea carieră", a anunţat Gaziantep pe reţelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și