Închide meniul
Foto

Alexandru Bourceanu, prins în ofsaid de pandemie. „Am pierdut 300.000 de euro! Nu am abilități de businessman”. Ce a pățit fostul mijlocaș al lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 8:55

Alexandru Bourceanu, prins în ofsaid de pandemie. „Am pierdut 300.000 de euro! Nu am abilități de businessman”. Ce a pățit fostul mijlocaș al lui FCSB

Alexandru Bourceanu este fostul căpitan de la FCSB

AS.ro

Fostul internațional român și-a făcut, mai întâi, o clinică de recuperare sportivă. A fost o mutare inspirată pentru o scurtă perioadă de timp. Bourceanu s-a trezit cu o „gaură” de 300.000 de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu, lovit din plin de pandemie

Am pierdut bani (n.r. cu clinica). Dar banii vin, se duc… Nu sunt foarte importanți. Unii oameni își pierd mâinile, vederea, copiii, părinții. A mers o perioadă bună nu la un nivel la care să fi fost foarte mulțumit. A mers până a început pandemia, apoi am decis să o vând. Am recuperat o parte mică din ea. Per total am pierdut 300.000 de euro! Abilitățile mele sunt limitate în acest domeniu„, a declarat Bourceanu pentru gsp.ro.

Jucătorul care contribuia, în 2015, la câștigarea unei triple istorice cu echipa lui Gigi Becali (titlu, Cupa României, Cupa Ligii) și-a deschis apoi un restaurant. Nu are mai mult noroc nici cu această afacere.

Nu am abilități de businessman. Eu mă ocup de câteva chestii mici acolo. Soția mea se ocupă. Acum e dificil, cu pandemia. Închidem la 21:00, cine știe ce urmează?„, a reacționat fostul fotbalist.

Naşa Anamaria Prodan a fost alături de Bourceanu si de soția lui la deschiderea restaurantului de fițe. Bourceanu s-a temut încă de atunci ca pandemia să nu-i închidă rapid restaurantul care a fost ornat cu tricouri din vremurile în care s-a duelat cu granzii Europei.

Reclamă

Am fost prinsi in combinatia asta, investisem deja niste bani si trebuia sa finalizam, altfel pierdeam banii”, a explicat fostul mijlocaș defensiv pentru AS.ro.

Cand sunt vremurile mai rele, ei atunci deschid ceva imposibil. Si în general, ce fac, fac foarte bine. Asa căpitanul, așa soția. Sunt puține soții de fotbaliști care muncesc și care aduc bani în familie”, spunea atunci și Anamaria Prodan.

Adina Bourceanu a luat o decizie care a şocat la finalul anului trecut. A decis să se tundă zero. Cel care a pus în practică planul a fost chiar soţul ei, Alexandru Bourceanu. Ea a fost tunsă de soţul său la 2 noaptea, după ce aceasta s-a plâns că este obosită şi nu avea chef să se spele pe cap.

Reclamă 4 / 0/3

Eram obosită, voiam să dorm, nu să mă spăl la cap…mă plângeam soțului. El mi-a spus tunde-te scurt. Am zis, nu, ori mă tund zero, ori nu mă mai tund deloc. Era două noaptea, era obosit și el. M-am tuns, el m-a retușat„, a afirmat Adina Bourceanu într-un interviu acordat pentru AS.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și