Închide meniul

Alexandru Crețu a devenit liber de contract. Care sunt șansele ca internaționalul român să ajungă la FCSB. "Asta este prioritatea lui!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2021, 9:16

Alexandru Crețu a devenit liber de contract. Care sunt șansele ca internaționalul român să ajungă la FCSB. "Asta este prioritatea lui!"

SportPictures / SPORT PICTURES

Alexandru Crețu a fost convocat de Mirel Rădoi la naționala României

Crețu este în vederile lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB a pus ochii pe internaționalul român, dar încă nu a luat legătura cu impresarul jucătorului. Zvonko Milojkovici anunță că sunt șanse mici ca o astfel de mutare să se realizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu nu ia în calcul o revenire în Liga 1

"Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate", a declarat Zvonko Milojkovici pentru GSP.

Alexandru Creţu nu a mai fost dorit de Simon Rozman, antrenorul lui Maribor. Acesta a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale, astfel că fotbalistul român a decis să își încheie contractul înainte de finalul sezonului în Slovenia. 76 de meciuri a jucat pentru Maribor din 2018 și până în prezent.

"Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia! Revenirea în România nu e prima opțiune a lui Alex acum", a mai precizat impresarul jucătorului.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Creţu a bifat în actualul sezon 23 apariţii pentru Maribor, în toate competiţiile, reuşind să înscrie de două ori şi să ofere două pase decisive.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îi ofere lui Alexandru Crețu un salariu lunar de 15.000 de euro și o primă de instalare de 100.000 de euro. Își dorește să îl folosească pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și