Închide meniul
Foto

Alexia Putellas, regina Barcelonei, a dat lovitura după ce a câștigat Balonul de Aur! Conturile i-au explodat. Cifre spectaculoase pentru jucătoarea momentului

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 17:03

Alexia Putellas, regina Barcelonei, a dat lovitura după ce a câștigat Balonul de Aur

Alexia Putellas, regina Barcelonei, a dat lovitura după ce a câștigat Balonul de Aur

ABACAPRESS.COM

  • Conturile Alexiei Puttelas au explodat
  • Cifre uluitoare pentru jucătoarea momentului

Alexia Putellas este prima fotbalistă din Spania care a ajuns la un milion de urmăritori pe Instagram. Cucerirea Balonului de Aur a făcut-o pe jucătoarea Barcelonei să treacă, în doar 72 de ore, de la 400.000 la un milion de urmăritori pe contul ei. Ea are și aproape 172.000 de fani pe Twitter, cât și și peste 200.000 de urmăritori pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexia Putellas a dat lovitura după ce a câștigat Balonul de Aur

Evoluția masivă a Alexiei Putellas este vizibilă în reacțiile de la poza postată când a primit Balonul de Aur. Postarea jucătoarei de la Barcelona a adunat peste un milion de like-uri și aproape 15.000 de comentarii, cifre care depășesc cu mult postările ei anterioare.

Reclamă

Din echipa Barcelonei, Alexia Putellas are al doilea cel mai mare număr de urmăritori pe Instagram. Prima este olandeza Lieke Martens, care se laudă cu peste 1,3 milioane de fani.

Alexia Putellas este căpitanul Barcelonei și cea mai selecționată jucătoare din istoria naționalei Spaniei. În plus, ea este imaginea Nike din 2013, Visa din 2019 și Hublo din 2021. Vitrina comercială a celei mai bune fotbaliste a momentului nu încetează să crească.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexia Putellas (@alexiaps94)

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League