Închide meniul

Aliat surpriză pentru Gigi Becali. Răzvan Lucescu, mesaj categoric pentru conducătorii Armatei: "El ar trebui să conducă Steaua!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2021, 19:49

Aliat surpriză pentru Gigi Becali. Răzvan Lucescu, mesaj categoric pentru conducătorii Armatei: "El ar trebui să conducă Steaua!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Lucescu i-a luat partea lui Gigi Becali

Lucescu Junior este convins că patronul echipei din Liga 1 ar trebui să primească dreptul de a reveni în Ghencea şi aibă drepturi depline asupra brandului Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: "Gigi Becali ar trebui să conducă Steaua"

"Gigi Becali este într-un război nedrept. E o tranzacţie care a fost făcută atunci. El a avut rolul de a prelua Steaua, a dus-o în grupele Champions League, grupele Europa League, a investit. Gigi este cel care ar trebui să conducă Steaua", a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport.

Fostul selecţioner este convins că Gigi Becali nu a greşit nici în momentul în care s-a duelat cu o parte a fanilor roş-albaştri. 

"Gigi a făcut un lucru extraordinar acum 10-15 ani când a intrat în conflict cu nişte suporteri care voiau să facă totul. I-a scos atunci de pe stadion. Un grup de suporteri a încercat să pună mâna pe club în interes personal", a precizat fostul antrenor al Rapidului.

Şi Mihai Neşu a cerut să nu mai fie scandal între CSA Steaua şi FCSB. 7 ani a jucat în Ghencea, perioadă în care a cucerit două titluri şi o Supercupă.

Reclamă

"Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc", a declarat Neşu pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și