Închide meniul

”Am luat decizia după meciul cu Spartac! Victor Angelescu, despre demiterea lui Iencsi. Ce spune despre viitorul Rapidului

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 8:00

”Am luat decizia după meciul cu Spartac! Victor Angelescu, despre demiterea lui Iencsi. Ce spune despre viitorul Rapidului

captură foto

Victor Angelescu într-o emisiune TV

  • Rapid a anunțat astăzi un nou antrenor interimar
  • Victor Angelescu a clarificat situația lui Adrian Iencsi

Victor Angelescu, patronul giuleștenilor, a vorbit în exclusivitate pentru AS.ro despre acest eveniment și a precizat când anume a fost luată decizia despărțirii de tehnicianul rapidist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia am luat-o după meciul cu Progresul Spartac dar, din cauza situației lui Adi, (n.r. Iencsi are COVID-19), am decis să mai amânăm până să putem vorbi față în față. 

Am așteptat să își facă testul ieri și, din păcate, a ieșit pozitiv în continuare și de asta am luat decizia în dimineața asta. I-am transmis-o, o știe.

Reclamă

De-asta s-a luat azi și nu s-a luat după meciul cu Progresul Spartac fiindca ne-am gândit că normal ar fi să avem o discuție față în față. Din păcate, nu s-a putut. Dacă a fost iar pozitiv, înseamnă că mai trebuie să stea 5-6 zile și am luat această decizie înainte de meciurile care urmează”, a explicat Victor Angelescu.

Rapidul, discuții pentru un nou antrenor

Victor Angelescu a menționat că Rapidul se află deja în discuții cu un număr de antrenori care pot prelua postul lui Iencsi.

Reclamă

Totuși, cum negocierile nu se vor finaliza atât de repede, era nevoie de un tehnician interimar pentru următoarele meciurile ale giuleștenilor.

”Avem o listă și suntem și în niște discuții cu antrenori, dar acum nu se poate realiza pentru că avem niște meciuri acum, joi și luni și, până terminăm noi negocierile, avem nevoie de cineva să țină aceste meciuri”, a fost declarația patronului de la Rapid.

Victor Angelescu: ”Oamenii cu trecut rapidist ar fi un plus”

Angelescu a declarat că oamenii cu trecut alb-vișiniu sunt întotdeauna la mare căutare, dar acesta nu ar fi un criteriu esențial pentru noul tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

”Am căutat tot timpul, dacă se poate să aducem oameni cu un trecut rapidist, ar fi un plus. Asta nu înseamnă că vom căuta să aducem doar astfel de oameni.

Oricum avem niște negocieri cu niște antrenori, nu pot să dau mai multe detalii acum, o să vedem”, a precizat oficialul.

Răzvan Raț se poate întoarce la culori

Patronul Rapidului a vorbit și despre o posibilă întoarcere a lui Răzvan Raț în Giulești și a recunoscut că l-a contactat, dar cei doi nu au reușit să se înțeleagă în momentul de față.

”Am vorbit cu Răzvan Raț, fără legătură cu plecarea sau rămânerea lui Adrian Iencsi. Din păcate nu am ajuns la un numitor comun, dar am vorbit cu el, l-am dorit în echipă”, a încheiat Victor Angelescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”