Închide meniul

"Am vândut apartamentul ca să achit telefonul". Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Anamaria Prodan. "Am pierdut toţi banii la cazinou"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 8:02

"Am vândut apartamentul ca să achit telefonul". Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Anamaria Prodan. "Am pierdut toţi banii la cazinou"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o reacţie uluitoare

Agentul de jucători a primit atunci o mână de ajutor de la mama ei, celebra artistă de muzică populară Ionela Prodan. A renunţat să mai intre în cazinouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Am pierdut foarte mulţi bani la cazinou"

"Nu am fost dependentă de nimic, dar mi-au plăcut foarte tare jocurile de noroc. Am vrut să experimentez, să trăiesc, mi-a plăcut viaţa de noapte. Eram singura femeie acolo şi toţi bărbaţii se uitau la mine ca la Dumnezeu. Aveam foarte mulţi bani. Puteam să joc cât vreau. Nu ceream împrumut de la nimeni, dădeam împrumut.

Din cauza anturajului am ajuns la cazinou, atunci mi-am pierdut şi casa. Am vândut apartamentul ca să achit telefonul, vorbeam la telefon foarte mult, iar pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani. Atunci când mi-a fost foarte greu, mama mea a fost atât de inteligentă încât mi-a spus: 'Ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele.

Ai pierdut toţi banii la cazinou? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce îţi dau eu'", a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Anamaria a avut succes în cariera de impresar. Numai din transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht a obţinut un comision de 1.000.000 de euro. Şi soţul ei a fost plătit regeşte. La ultima echipă pe care a antrenat-o, Al Wasl, încasa un saariu anual de 3.5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și