Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a fost acuzată că și-a „împins” fiul la naționala U15: „Frustrați! Săracii de ei”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 mai 2022, 19:40 / Actualizat: 25 mai 2022, 20:47

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a fost acuzată că și-a „împins” fiul la naționala U15: „Frustrați! Săracii de ei”

"Bebeto" e fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, alături de fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr. / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o replică dură după ce a fost acuzată că și-a „împins” fiul la lotul național U15, pe Laurențiu Reghecampf Jr, în vârstă de 13 ani, poreclit „Bebeto”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi se pare jenant, frustrările astea mari ale acestora patroni de școală de fotbal nu au ce căuta între copii. Eu sunt om care face parte din fotbal, așa că m-am oprit, am salutat, am stat 10 minute cât am vorbit cu amicii mei din fotbal despre selecție, ce copii avem buni. La modul asta… ce am putea vinde, de la ce școli.

Anamaria Prodan, replică dură în apărarea lui „Bebeto”

Nu-mi împing copilul la națională. dacă n-are valoare, se va vedea pe teren. În rest, că «Anamaria Prodan stă pe bancă, iar copilul ei este slab» sunt frustrările unora. Săracii de ei.

Mi-e milă de părinții care au dus copiii la aceste școli. Să învețe ce? Răutate, frustrare?

Un dascăl sau un patron, el fiind probabil un fel de dascăl, trebuie să învețe copiii altfel, să se uite doar în grădina lor, nu să jignească, să facă nenorociri.

Reclamă

Dar nu ai ce să ceri. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. M-am obișnuit cu astfel de frustrați, de asta nici nu le dau importanță.

Nici măcar nu-l cunosc pe selecționerul de la U15. Copilul meu are 13 ani și jumătate, crește învingător și mândru de ceea ce este și a învățat de la mama lui. Nu am cerut nimănui nimic”, a spus Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.

Anamaria Prodan, acuzată că și-a „împins” fiul la naționala U15

Clubul de juniori FC Player susține că Anamaria Prodan l-a „împins” pe Laurențiu Reghecampf Jr. în lotul național U15, datorită conexiunilor sale. Clubul respectiv a publicat o fotografie cu Anamaria Prodan discutând cu selecționerul U15, Victor Ene.

Reclamă 4 / 0/3
„Protejati-l pe copil! Ieri a fost o actiune de selectie (Bucuresti si Ilfov) in vederea formarii lotului echipei nationale a Romaniei U15 de anul viitor.
Au fost prezenti 34 copii. Unul dintre ei, prezent probabil in teren “datorita” mamei sale (Ana Maria Reghecampf), nu a facut fata jocului. Nu era un secret pentru nimeni ca baiatul nu se va ridica la nivelul de performanta al respectivului eveniment.
O stim noi, o stiau antrenorii prezenti la meci, o vad parintii, dar cel mai grav este ca o inteleg copiii. Puneti-va in locul acestui baiat pe care colegii sai au inceput deja sa-l vorbeasca pe la spate. De ce ii faceti asta? Ii faceti rau atat lui cat si sutelor de copii care spera sa ajunga la echipa nationala si care se gandesc ca procesul de selectie se face pe criterii obiective. Hai sa ne protejam copiii! Sa le protejam visele!
P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua sa vorbim despre asta oridecate ori vom mai intalni astfel de situatii. Ieri a fost vorba despre o evidenta izbitoare. Si asta dupa ce copiii au trecut prin doua runde de selectie (La precedenta, mama copilului statea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto). O facem pentru copii!”, se arată în comunicatul emis de FC Player.

FRF a anunțat că a demarat o anchetă cu privire la scandalul din jurul fiului Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf și-ar fi părăsit propriul fiu

La începutul lunii, Anamaria a mers la procesul de divorț alături de Sarah și Bebeto, care au dat nas în nas cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a susținut însă că antrenorul a avut un comportament extrem de rece faţă de copii.  Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a salutat copiii şi nici nu i-a atins, deşi nu îi mai văzuse de un an de zile.

Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus, extrem de mâhnită, Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și