Închide meniul

Astra riscă să fie depunctată! A primit termen de cinci zile ca să îşi achite datoriile

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 11:14 / Actualizat: 24 mai 2022, 19:36

Astra riscă să fie depunctată! A primit termen de cinci zile ca să îşi achite datoriile

Astra riscă să fie depunctată

Astra riscă să fie depunctată / Hepta

  • Astra, somată de FRF
  • Riscă să fie depunctată

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că Astra riscă să fie depunctată dacă nu scapă de restanţele financiare faţă de foştii antrenori. Clubul din Giurgiu a primit şi o amendă de 3.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra riscă să fie depunctată

„Respinge excepţia prematurităţii introducerii cererii de punere în executare invocată de debitorul AFC Astra. Sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Andone Bogdan.

Acordă termen în data de 28.04.2021, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Andone Bogdan conform Hotărârii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, se arată în comunicatul FRF.

Reclamă

Aceeaşi decizie a fost luată de Comisia FRF şi pentru Vasile Maftei, Octavian Chihaia şi Massimo Salteri, colaboratorii lui Bogdan Andone. Aceştia au condus-o pe Astra până la finalul lunii septembrie 2020.

CFR Cluj riscă să piardă licenţa din cauza datoriilor

Tot pentru datorii din toamna anului trecut, CFR Cluj riscă să îşi piardă licenţa. Campioana este reclamată de foştii secunzi ai lui Dan Petrescu. CFR nu le-a achitat aproximativ 150.000 de euro.

Reclamă

„Sunt foarte dezamăgit! Nu mă așteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situații în care am suplinit și funcția de antrenor principal, așa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut. Am fost apropiat cu Marian Copilu”, a declarat Valeriu Bordeanu, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă