Închide meniul

Atanas, nepotul lui Ilie Balaci, va evolua la Universitatea Craiova!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 19:06

Atanas, nepotul lui Ilie Balaci, va evolua la Universitatea Craiova!

lupamea.ro

Atanas, fiul lui Eugen Trică, va semna cu Universitatea Craiova

Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci va evolua pentru echipa secundă şi se va antrena de mai multe ori cu trupa lui Corneliu Papură, fiind eligibil și pentru trupa Under-17. Atanas dezvăluia în urmă cu câteva luni că visul său este să joace la Craiova. "Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu. Urmăresc toate meciurile Universității Craiova", scria el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atanas Trică, 16 ani, fiul lui Eugen și al Lorenei Balaci, evolua la Daco-Getica când a primit oferta de a merge la Craiova. ”Nu i-am influențat alegerea”, a declarat Lorena. 

Atacantul, al cărui idol este bosniacul Elvir Koljic, a confirmat mutarea printr-o imagine postată pe Instagram: „Visele devin realitate”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și