Închide meniul

Averea incredibilă pe care o avea Maradona după o carieră fabuloasă! Datoria uriaşă de care a scăpat în Italia

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 20:21

Averea incredibilă pe care o avea Maradona după o carieră fabuloasă! Datoria uriaşă de care a scăpat în Italia

profimediaimages

Diego Maradona a strâns milioane de dolari în cariera de fotbalist

  • Ce avere a lăsat Maradona în urma sa
  • Drogurile şi băutura, marile sale vicii

Maradona a avut o viaţă plină de succes pe terenul de fotbal, dar scandalurile au predominat în viaţa privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona, avere de 100.000 de dolari

Diego Maradona a lăsat în urma sa o avere de 100.000 de dolari, după o carieră în care a câştigat milioane, scrie express.co.uk. Niciodată nu a fost însă atent la cheltuieli. În 1990, se mândrea cu facturile lunare de 15.000 de dolari pe care le avea în urma convorbirilor telefonice cu rudele sale din Argentina. 

Mult mai scumpe au fost viciile: drogurile şi băutura. Şi conflictul cu Fiscul din Italia a lăsat urme. A plătit milioane de euro, iar în 2014 a fost scutit de o datorie uriaşă, de 39 de milioane de dolari, potrvit thelocal.it.

Reclamă

Meciul organizat de Maradona pentru un copil bolnav

Maradona a avut cinci copii şi are un nepot, Hernan Lopez Munoz, în vârstă de 20 de ani, care este legitimat la River Plate, marea rivală a lui Boca Juniors, echipa de suflet a lui Diego. 

Maradona a fost mereu impresionat de cei mici, cărora le-a sărit în ajutor. Un gest a rămas în istorie. În 1984, când juca la Napoli, a solicitat FIFA şi clubului său să organizeze un meci caritabil pentru un puşti care nu avea bani pentru o operaţie. A fost refuzat, aşa că Maradona a organizat meciul în faţa casei sale!

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani