Închide meniul

Avertismentul primit de Clotilde Armand după ce a fost aleasă! "Dacă e fată deşteaptă, bagă mai mulţi bani"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2020, 9:10

Avertismentul primit de Clotilde Armand după ce a fost aleasă! "Dacă e fată deşteaptă, bagă mai mulţi bani"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Clotilde Armand pune condiţii pentru a sprijini Rapidul

  • Rapid a fost sprijinită enorm pe vremea primarului Tudorache
  • Clotilde Arman susţine că va proteja baza Pro Rapid

"Dacă e fată deşteaptă, bagă mai mulţi bani decât Tudorache. Copiii şi juniorii aveau câte un sandviş. Era aur acel sandviş pentru unii, care sunt amărâţi. Dacă nu beneficiază de un ajutor, e deranj", a spus Dragomir, la Pro X.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă Rapid prestează servicii pentru primărie, adica antrenament pentru copiii sectorului, va fi plătit. Win-win. Doar dacă prestează servicii pentru comunitate", a anunţat Clotilde Armand, imediat după ce l-a înlocuit pe Tudorache. 

Clotilde Armand pregăteşte renovarea bazei Pro Rapid

Baza Pro Rapid a fost inaugurată în 1998, dar a ajuns în paragină. Clădirile de la Pro Rapid îi aparţin lui George Copos şi au fost sechestrate de ANAF, din cauza datoriilor acumulate.

"Voi proteja aceasta baza sportiva, vom investi acolo. In Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al lui Tudorache, era condamnata. Era trecuta ca centru de business, de birouri.

Am luptat in instanta impotriva PUZ-ului si am castigat de doua ori. Am reusit sa suspendam avizul de mediu pentru acest plan", a mai spus primarul ales.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 17 apr., 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid
Liga 1 • 17 apr., 19:37
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!”
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”