Închide meniul

Bartomeu, OUT de la Barcelona! Mea culpa la ceas de seară: ”Plecăm pentru că nu putem organiza un vot în pandemie!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 octombrie 2020, 5:35

Bartomeu, OUT de la Barcelona! Mea culpa la ceas de seară: ”Plecăm pentru că nu putem organiza un vot în pandemie!”

profimediaimages

Josep Maria Bartomeu și Lionel Messi. Cei doi sunt în conflict încă din vară

Oficialul catalan a fost din ce în ce mai contestat de către fani după modul în care s-a purtat cu superstarul argentinian. Aceștia au început chiar procedura legală prin care președintele în funcție al clubului putea fi înlăturat de către membrii cu drept de vot ai fan-clubului Barcelona printr-un vot de ”no confidence”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bartomeu: ”Am demisionat pentru că este periculos ca oamenii să voteze acum”

Bartomeu a declarat că ar fi periculos ca toți acționarii Barcleonei să se strângă pentru a vota în timpul pandemiei de coronavirus, astfel că acesta este motivul pentru care a demisionat.

”Am venit pentru a-mi anunța demisia împreună cu restul comitetului executiv. În această dimineață, am primit răspunsul din partea autorităților și acesta a fost clar: Nu sunt reglementări legale care să împiedice organizarea votului.

Guvernul propune măsuri drastice pentru cetățeni, cu repercusiuni serioase (…), dar susține că putem vota. (…)Am vrut să facem acest lucru când sănătatea tuturor era asigurată. Acesta este motivul pentru care am demisionat imediat”, a declarat Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu acuză: ”Am fost insultat și amenințat!”

Fostul președinte catalan a acuzat reacțiile din ultimele luni la adresa sa și a echipei sale.

Reclamă

”A fost sugerat că avem lucruri de ascuns. Este complet fals. Lucrurile prin care am trecut noi în ultimele luni întrec orice limită. Am fost insulat și amenințat, la fel și familia mea și membrii comitetului executiv”, a tunat Bartomeu, conform celor de la Marca.

Totuși, el și-a făcut și mea culpa în cadrul ultimei apariții ca oficial al Barcelonei.

”Schimbarea echipei ar fi trebuit să fie făcută mai devreme și mi-am asumat acest lucru, motiv pentru care am și vrut să organizez un vot. (…) Dar a fost necesar să reîntinerim echipa și am făcut-o”, a concluzionat Jose Maria Bartomeu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și