Închide meniul
Foto

Ca la Rovine! Imagini incredibile în România! Un meci din fotbalul feminin s-a jucat pe un teren plin cu noroi şi bălţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 16:35

Ca la Rovine! Imagini incredibile în România! Un meci din fotbalul feminin s-a jucat pe un teren plin cu noroi şi bălţi

Imagini incredibile în România

Facebook Marian Olaianos

Imagini preistorice în România anului 2021. Meciul, care a fost găzduit de stadionul Topitorul Ferneziu din Baia Mare, s-a disputat în condiţii şocante. Jucătoarele au fost nevoite să joace fotbal în noroi şi bălţi. Gazonul de pe teren lipsea cu desăvârşire,. Imaginile şocante au fost publicate de jurnalistul Marian Olaianos pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un meci din fotbalul feminin s-a jucat pe un teren cu noroi şi bălţi

În partida care s-a disputat de la ora 11:00 s-au întâlnit ACS Fotbal Feminin Baia Mare 2, care se află pe ultimul loc în Seria 2 din Liga 3 şi ACS Colțea 1920 Brașov, ocupanta locului secund.

Tocmai stă să înceapă meciul de Liga 3, feminin -senioare, dintre ACS Baia Mare și Colțea Brasov. Cu brigada din Baia Mare, evident. Dacă așa arată dezvoltarea fotbalului feminin , mai bine nu.

Update: meciul s-a încheiat cu rezultatul de 1-1. Ambele echipe și-au dorit victoria. Poate mai puțin gazdele care s-au prezentat la teren fără vizele medicale. Dar nu este o mare problema pentru ca fotbalul feminin trebuie sprijinit și ținut in viața„, a scris Marian Olaianos pe reţelele de socializare.

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și