Închide meniul

Când se va organiza primul meci pe stadionul Steaua! George Ogăraru a făcut anunțul. Ce spune de posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea.

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 5:42

Când se va organiza primul meci pe stadionul Steaua! George Ogăraru a făcut anunțul. Ce spune de posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea.

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

George Ogăraru a anunţat când va avea loc primul meci pe stadionul Steaua

  • Când va fi inaugurat stadionul Steaua
  • În ce condiții ar putea FCSB să evolueze pe Ghencea

Conform lui Ogăraru, primul meci pe noua arenă din Ghencea ar putea avea loc în această vară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este un stadion pe care trebuie să-l facem sustenabil. Deocamdată nu joacă nimeni acolo, pentru că există un adevărat proces până când va deveni funcțional. Cel mai probabil, la vară, se va organiza primul meci", a anunțat George Ogăraru la Digi Sport

FCSB are interzis în Ghencea

Momentan, FCSB nu va putea juca pe Ghencea, după cum susține George Ogăraru. Pentru ca echipa lui Becali să poată evolua pe noul stadion Steaua între cele două părți nu trebuie să mai existe vreun conflict juridic. 

Reclamă

"Se va face un studiu pentru a vedea cine poate să joace, dar eu știu unde duce întrebarea ta. Spre FCSB. Cât timp va exista un conflict juridic, nu poate fi vorba despre așa ceva", a mai spus Ogăraru. 

Stadionul Steaua 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”