Închide meniul

Ce nebunie! Copertă istorică în France Football. Se cunoaşte noua destinaţie a lui Lionel Messi. "Aceasta este cartea secretă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2021, 12:31

Ce nebunie! Copertă istorică în France Football. Se cunoaşte noua destinaţie a lui Lionel Messi. "Aceasta este cartea secretă!"

Profimediaimages

Lionel Messi poate ajunge la PSG

  • Lionel Messi joacă din 2004 pentru Barcelona
  • În ultimii patru ani ar fi câştigat peste 550 de milioane de euro

Cei de la France Football sunt siguri că nimic nu mai poate sta în calea acestei mutări fabuloase. Pe prima pagină l-au şi "îmbrăcat" pe Messi în echipamentul campioanei Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, la un pas de a fi transferat de PSG

La o zi după ce Messi a fost contribuit decisiv la victoria Barcelonei cu Betis, jurnaliştii din Hegaxon au precizat că vor veni cu detalii despre transferul şoc al anului 2021. 

Reclamă

"Este dorit de Neymar şi a discutat în secret cu Leonardo. Am discutat cu mai mulţi specialişti, din diverse medii, şi am aflat cum reuşeşte Neymar să îl atragă pe Messi la Paris şi în ce condiţii va veni argentinianul. Avem o imagine de ansamblu preţioasă cu o săptămână înaintea primei manşe dintre Barcelona şi PSG", este anunţul făcut de France Football.

Francezii par astfel să confirme anunţul făcut de Diario Gol. Potrivit acestora, Messi ar fi semnat deja o înţelegere cu deţinătorii titlului din Ligue 1.

Reclamă

"Negocierile au avut loc încă de la începutul lunii ianuarie, în momentul în care jucătorul a avut undă verde. S-a ajuns la un acord şi s-a semnat un contract", a transmis sursa citată.

Barcelona are mari probleme financiare şi nu mai poate acoperi pretenţiile financiare ale celui care a primit o sumă uriaşă în ultimii patru ani. Messi a încasat nu mai puţin de 555 de milioane de euro în această perioadă. Este cel mai mare contract din istoria fotbalului! Detaliile apărute în presă l-au înfuriat pe Leo, care nu îşi doreşte să mai rămână în Catalonia.

Lionel Messi a depăşit borna de 650 de goluri în tricoul Barcelonei

Aflat în ultimele 6 luni de contract, Messi a atins o bornă uriaşă pe Camp Nou. Împotriva lui Bilbao a reuşit cel de-al 650-lea gol în tricoul Barcelonei. 

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul grupării blaugrana a fost de neoprit şi duminică seară, în deplasarea cu Betis. Ronald Koeman l-a ţinut pe Messi pe bancă până în minutul 57. Imediat după ce a intrat pe teren, Leo a şi punctat pentru a 457-a oară în La Liga.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul