Închide meniul
Foto

Claudio Lotito, şeful celor de la Lazio, a aţipit în tribună la partida cu CFR Cluj. Imagini de senzaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 februarie 2023, 1:02

Reclamă
Claudio Lotito, şeful celor de la Lazio, a aţipit în tribună la partida cu CFR Cluj. Imagini de senzaţie

Caludio Lotito este preşedintele celor de la Lazio

Captură Pro Arena

Claudio Lotito, şeful celor de la Lazio, a aţipit în tribună la partida cu CFR Cluj. Preşedintele italienilor a oferit imagini virale în minutul 83 al partidei de pe „Olimpico”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocul celor două a părut să-l fi plictisit teribil pe preşedintele celor de la Lazio. Acesta a fost surprins de camere cu ochii închişi timp de câteva secunde. Imaginile au fost surprinse în finalul partidei, atunci când Lazio nu mai puntea probleme, iar CFR Cluj nu avea puterea de a forţa egalarea.

Claudio Lotito, şeful celor de la Lazio, a aţipit în tribună la partida cu CFR Cluj

Preţ de câteva secunde, Claudio Lotito a stat cu ochii închişi, semn că jocul celor două echipa nu l-a captat. Lazio s-a impus până la urmă cu 1-0 şi păstrează prima şansă la calificare.

Reacţia presei din Italia, după Lazio – CFR Cluj 1-0

Reacţia presei din Italia, după ce Lazio a învins-o cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj, nu a întârziat să apară! Jurnaliştii din Peninsulă au titrat că rezultatul a fost unul meritat de trupa lui Maurizio Sarri, în ciuda inferiorităţii numerice.

CFR Cluj a ratat şansa de a scoate un rezultat pozitiv pe Olimpico, cu Lazio. Ardelenii nu au profitat de avantajul numeric de pe teren, şi au fost învinşi cu scorul de 1-0, după golul marcat de Ciro Immobile.

Reclamă

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au comentat rezultatul obţinut de Lazio, în play-off-ul din Conference League, cu CFR Cluj. Aceştia susţin că clujenii nu au reprezentat un pericol pentru poarta lui Luis Maximiano, iar în acest context, victoria trupei lui Maurizio Sarri a fost pe deplin meritată.

„Atacantul a reuşit o „perlă” la finalul primei reprize, Patric a fost eliminat după un sfert de oră, însă românii nu au fost niciodată periculoşi.

Cu golul reuşit de „bombardier” înainte de pauză, biancocelesti se impun în faţa clujenilor în prima manşă a play-off-ului din Conference League. Lazio nu se pierde, şi ştie cum să obţină un succes greu, în perspectiva returului din România, de săptămâna viitoare”, se arată în articolul de pe gazzetta.it.

Reclamă 4 / 0/3

Şi cei de la Corriere dello Sport au analizat partida dintre Lazio şi CFR Cluj, şi au lăudat prestaţia trupei lui Maurizio Sarri, şi mai ales golul magnific reuşit de Ciro Immobile.

„Lazio învinge și convinge. 1-0 pe Olimpico după un gol minunat al lui Immobile, la finalul primei reprize. Clujul nu a pus pericol, în ciuda eliminării lui Patric din minutul 15”, scriu cei de la corrieredellosport.it.

Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0

Ilie Dumitrescu şi-a dat verdictul, după Lazio – CFR Cluj 1-0. Campioana României nu a avut o ocazie de gol, deşi a jucat cu un om în plus încă din minutul 15. Campioana României a fost dominată de italieni şi în 10 oameni.

CFR Cluj a avut o prestaţie extrem de slabă în duelul cu Lazio, iar Ilie Dumitrescu crede că acest lucru reflectă diferenţa dintre fotbalul românesc şi campionatele.

„Petrescu a mutat normal şi a citit foarte bine jocul. L-a introdus pe Petrila să aducă un plus de viteză. Schimbă pe Birligea, îl bagă pe Malele. Ai impresia aia că indiferent că au şi doi oameni în minus, îţi dai seama că există o limită în exprimare. Nu s-a văzut diferenţa asta că ai un om în plus.

Ne uităm la anumiţi jucători care pot să aducă un plus. S-a văzut şi la Birligea că există o diferenţă mare. La gol a fost o fază senzaţională şi i-au surprins. Ne dăm seama că este foarte mare diferenţa dintre Liga 1 şi ceea ce este în Europa”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și