Închide meniul
Foto

Fanii lui CSKA Sofia, mesaj anti-FCSB la Sf. Gheorghe: „Doar Steaua în Ghencea”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 august 2023, 21:15

Fanii lui CSKA Sofia, mesaj anti-FCSB la Sf. Gheorghe: „Doar Steaua în Ghencea”

Fanii lui CSKA Sofia, mesaj anti-FCSB la Sf. Gheorghe

Fanii CSKA Sofia, la meciul de la Sf. Gheorghe cu Sepsi / Antena Sport

Fanii lui CSKA Sofia, mesaj anti-FCSB la Sf. Gheorghe. Galeria bulgarilor care a făcut deplasarea pentru returul cu Sepsi din turul 2 preliminar Conference League a avut un mesaj de susţinere pentru Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii formaţiei din Bulgaria, înfrăţiţi cu Peluza Sud, au ocupat în totalitate sectorul rezervat oaspeţilor la meciul de la Sf. Gheorghe cu Sepsi.

Fanii lui CSKA Sofia, mesaj anti-FCSB la Sf. Gheorghe: „Doar Steaua în Ghencea”

Ajunşi la Sf. Gheorghe, fanii lui CSKA Sofia au afişat un mesaj împotriva celor de la FCSB, după anunţul că meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 se va juca pe stadionul Steaua.

Pe gardul care desparte fanii echipei gazdă de galeria echipei oaspete, bulgarii au pus un banner cu mesajul „Doar Steaua în Ghencea” şi au scandat de mai multe ori „Steaua” pe arena din Sf. Gheorghe.

FCSB a reuşit în cele din urmă să ajungă la o înţelegere cu conducerea CSA Steaua în ceea ce priveşte stadionul din Ghencea. Echipa lui Gigi Becali a vrut să dispute şi derby-ul cu Dinamo din etapa a doua pe stadionul Steaua, fără să ajungă la o înţelegere cu conducerea „militarilor”.

Reclamă

Partida de duminică dintre FCSB şi CFR Cluj de pe stadionul Steaua se va juca de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sepsi Sf. Gheorghe, la un pas de calificarea în turul 3 preliminar Conference League

Sepsi Sf. Gheorghe, deţinătoarea Cupei României, a câştigat cu 2-0 partida tur din Bulgaria cu CSKA Sofia. În această seară, formaţia bulgară a venit la Sf. Gheorghe, acolo unde a fost întâmpinată de un stadion plin.

Peste 8000 de fani ai covăsnenilor au umplut arena din Sf. Gheorghe pentru meciul cu bulgarii, iar calificarea este din ce în ce mai aproape pentru echipa lui Liviu Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

După ce s-a impus cu 2-0 în meciul tur, Sepsi a deschis scorul în retur prin Cosmin Matei, care a transformat de la 11 metri o lovitură de pedeapsă obţinută de Marius Ştefănescu.

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări, după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică, dintre FCSB şi CFR Cluj, se va disputa pe stadionul din Ghencea.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și