Închide meniul
Foto

Scandal în Adana Demirspor – CFR Cluj! Jucătorii au fost la un pas de bătaie! Turcii au un om în minus

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 22:36

Reclamă
Scandal în Adana Demirspor – CFR Cluj! Jucătorii au fost la un pas de bătaie! Turcii au un om în minus

Scandal la Adana Demirspor - CFR Cluj. Sursa: Primasport

Scandal la Adana Demirspor - CFR Cluj. Sursa: Primasport

Scandal în Adana Demirspor – CFR Cluj! Jucătorii au fost la un pas de bătaie după ce ardelenii au primit o lovitură de pedeapsă. Mai mult, turcii din tribună au început să arunce cu obiecte în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene incredibile în Adana Demirspor – CFR Cluj. Turcii au înnebunit după ce CFR Cluj a primit penalty. Gavrillon a fost eliminat în minutul 64, după ce l-a faultat pe Bîrligea în postură de ultim apărător.

Scandal în Adana Demirspor – CFR Cluj

Nervii au cedat, iar jucătorii au au fost la un pas de o bătaie generală. Mai mult, şi fanii turci au explodat şi au aruncat în teren cu ce le-a picat în mână. Vasile Mogoş a transformat penalty-ul, iar ardelenii au egalat.

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1

A fost scandal la vestiare şi la meciul tur, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Formaţia din Gruia a remizat în prima manşă din turul 2 preliminar Conference League, scor 1-1, în meciul disputat pe teren propriu.

La finalul partidei, nemulţumiţi de deciziile arbitrului Elchin Masiyev, turcii i-au cerut socoteală centralului din Azerbaidjan chiar pe tunelul care duce la vestiare.

Reclamă

A fost presiune și la vestiare. Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînțeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă și am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’.

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam și priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniștit, au fost câteva discuții. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și