Închide meniul
Foto

Scene șocante în PSV – Sevilla! Portarul oaspeților a pus la pământ un fan care a încercat să-l atace

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 23:01 / Actualizat: 21 martie 2023, 10:34

Scene șocante în PSV – Sevilla! Portarul oaspeților a pus la pământ un fan care a încercat să-l atace

Scene șocante în PSV - Sevilla! Portarul oaspeților a pus la pământ un fan care a încercat să-l atace

Marko Dmitrovic / Profimedia

Scene șocante în PSV – Sevilla, în play-off-ul Europa League! Marko Dmitrovic, portarul oaspeților, a pus la pământ un fan care a pătruns pe teren și a încercat să-l atace. Meciul a fost câștigat de PSV cu 2-0, însă Sevilla s-a calificat în optimi, deoarece, în tur, s-a impus cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dmitrovic a fost transferat de Sevilla, în vara lui 2021, liber de contract, de la Eibar.

Scene șocante în PSV – Sevilla! Portarul oaspeților a pus la pământ un fan care a încercat să-l atace

În minutul 92 al partidei PSV – Sevilla, la scorul de 1-0 pentru gazde, un suporter a pătruns pe teren și a încercat să-l atace pe portarul Marko Dmitrovic. Însă, goalkeeper-ul sârb l-a pus la pământ pe atacator.

Incidentul nu a degenerat, intrusul fiind scos de pe gazon de un steward.

Reclamă

„Un suporter a venit și m-a împins din spate. Cred că era furios și puțin beat. A încercat să mă lovească, dar am reușit să-l prind și să-l pun la pământ. Era furios, dar aceste lucruri nu au voie să se întâmple. Sper că va fi pedepsit așa cum trebuie.

Am început bine, am jucat bine, dar nu cred că am crezut în noi înșine”, a declarat Marko Dmitrovic, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Jorge Sampaoli a avut o reacție furioasă

Jorge Sampaoli, antrenorul de la Sevilla, s-a declarat consternat de faptul că nu se iau anumite măsuri pentru ca incidente ca cel din această seară să nu se mai întâmple.

„Un fan a venit să-l lovească. L-a lovit. Nu înțeleg cum de arbitrii nu iau alte măsuri în fața unui atac de acest fel. Dacă aceste lucruri sunt acceptate, de acum, orice se poate întâmpla”, a spus Jorge Sampaoli.

Anderlecht, Sheriff şi AEK Larnaca, calificate în optimile Conference League

Formaţiile Anderlecht, Sheriff şi AEK Larnaca s-au calificat, joi, în optimile de finală ale Conference League, câştigând confruntările din play-off.

Anderlecht – Ludogoreţ 2-1 (3-0 la lovituri de departajare), în tur 0-1:

  • Au marcat: Russo ’13 (autogol), Verschaeren ’68 / Thiago ‘71
  • În minutul 97, de la Ludogoreţ a fost eliminat Piotrowski.

Partizan Belgrad – FC Sheriff 1-3, în tur 1-0:

  • Au marcat: Menig ’14 / Badolo ’21 (penalti), Diop ‘45+1, ‘47

SC Dnipro-1 – AEK Larnaca 0-0, în tur 0-1

La ora 22.00 au început partidele FC Basel – Trabzonspor (în tur 0-1), Fiorentina – SC Braga (în tur 4-0), Gent – Qarabag (în tur 0-1) şi Lech Poznan – Bodo/Glimt (în tur 0-0).

Reclamă

Tragerea la sorţi a optimilor de finală va avea loc vineri, de la ora 14.00, la Nyon. Capi de serie la tragerea la sorţi sunt echipele care au câştigat grupele Conference League: AZ Alkmaar (Ţările de Jos), Djurgarden (Suedia), Istanbul Başakşehir (Turcia), Nice (Franţa), Sivasspor (Turcia), Slovan Bratislava (Slovacia), Villarreal (Spania), West Ham (Anglia). În cealaltă urnă se vor afla câştigătoarele confruntărilor din play-off.

Meciurile se vor disputa la 9 martie turul şi 16 martie returul.

Recomandări
  • Scene șocante în PSV – Sevilla! Portarul oaspeților a pus la pământ un fan care a încercat să-l atace
  • 31 de ani are Marko Dmitrovic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și