Închide meniul

Conflict între Anamaria Prodan şi Giovanni Becali din cauza transferului lui Dennis Man. "Nu mai ascultați la răspândaci!". Noua ofertă trimisă de Parma lui FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 13:45

Conflict între Anamaria Prodan şi Giovanni Becali din cauza transferului lui Dennis Man. "Nu mai ascultați la răspândaci!". Noua ofertă trimisă de Parma lui FCSB

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Giovanni Becali a susţinut că Parma i-a propus lui Gigi Becali să achite zece milioane de euro în decursul a cinci ani. Anamaria Prodan a reacţionat şi a spus că nu este nimic adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Parma a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună"

"Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma.. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele! 

Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma.

Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a declarat Anamaria Prodan, în gsp.

Parma a crescut oferta pentru Dennis Man

Parma a oferit zece milioane de euro pentru Dennis Man, în timp ce Gigi Becali a solicitat cu 5 milioane de euro mai mult. Italienii ar fi dispuşi să mai achite 2,5 milioane de euro sub forma unor bonusuri, potrivit sursei citate.

Reclamă

Dennis Man joacă pentru FCSB din 2016, atunci când a fost transferat de la UTA Arad, pentru 500.000 de euro. Cota sa a crescut considerabil în actualul sezon, în care a marcat de 14 ori şi oferit 4 pase decisive, în 17 meciuri jucate în campionat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și