Închide meniul

Cosmin Contra, dezvăluiri despre transferul la Milan. "Mă doreau toţi. De la Real Madrid, până la Inter" + Ce a spus despre Man şi Mihăilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 19:19

Cosmin Contra, dezvăluiri despre transferul la Milan. "Mă doreau toţi. De la Real Madrid, până la Inter" + Ce a spus despre Man şi Mihăilă

profimediaimages

Cosmin Contra, dezvăluiti despre transferul la AC Milan din 2001

"Eram în cantonamentul echipei naţionale, iar în acea perioadă mă doreau toţi, de la Real până la Inter. Agentul m-a cheamat la finalul antrenamentului şi mi-a spus că există posibilitatea să merg la Milan. Am spus imediat 'da'. În 4-5 ore, Braida a ajuns la Bucureşti cu un avion privat. Am semnat contractul, apoi am revenit la naţională. M-am ascuns de jurnalişti pe bancheta din spate a maşinii", a dezvăluit fostul jucător al Milanului, pentru milannews.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra a rememorat primele clipe petrecute la Milan, unde a fost transferat pentru 7 milioane de euro de la Alaves. 

"Să intri într-un vestiar cu atât de mulţi campioni nu e uşor pentru nimeni. Erau Costacurta, Maldini, Ambrosini, Albertini, Gattuso, Abbiati, Shevchenko, Inzaghi, Rui Costa. Am avut ceva emoţii când am intrat acolo", a povestit Contra.

Ce a spus Cosmin Contra despre Man, Mihăilă şi Tătăruşanu

Cosmin Contra este mândru de românii care îi calcă pe urme în Serie A. El i-a lăudat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă pentru că au reuşit să se impună la Parma.

"Nu au început bine, dar acum joacă şi o fac la un mare nivel. Sunt diferiţi. Mihăilă e mai rapid, în timp ce Man e mai tehnic şi e un jucător mai bun de echipă. Au talent, trebuie să confirme la Parma, pentru ca peste câţiva ani să meargă la o echipă mai puternică", a mai spus Contra.

Reclamă

Contra l-a lăudat şi pe Ciprian Tătăruşanu, care joacă la fosta sa echipă, AC Milan.

"E un mare jucător, un mare portar, un profesionist sută la sută. Nu e uşor să intri de pe bancă în meciuri importante şi să joci bine. Cred că Milan a făcut o bună achiziţie. Are atât de multă experienţă în Serie A şi în fotbalul internaţional cu România. Sunt fericit că a mers la Milan, atât pentru el, cât şi pentru club", a declarat Contra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și