Închide meniul

Cristiano Ronaldo, din ce în ce mai aproape de revenirea pe Old Trafford! Ce decizie a fost luată la Manchester

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 11:07

Cristiano Ronaldo, din ce în ce mai aproape de revenirea pe Old Trafford! Ce decizie a fost luată la Manchester

profimediaimages

Cristiano Ronaldo ar putea reveni la Manchester United

  • Cristiano Ronaldo se poate întoarce la Manchester United
  • Portughezul are afaceri în orașul britanic

Cristiano are planuri la fel de mari ca pe terenul de fotbal. El urmărește să aibă hoteluri în Manchester, dar și în New York. Mai mult, hotelul din Madrid trebuia deja să fie inaugurat la începutul anului, dar lansarea a fost amânată din cauza pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că cererea lui Cristiano Ronaldo de a construi un hotel în Manchester a fost aprobată de primăria orașului, au anunțat recent spaniolii de la As, care văd doar o chestiune de timp până ce acesta va deveni realitate.

Cristiano Ronaldo nu mai poate rămâne la Juventus

Această hotărâre ar putea să cântărească mult și în privința viitorului fotbalistic al superstarului portughez. Juventus nu și-l mai poate permite pe Ronaldo din cauza costurilor astronomice pentru a-l avea în echipă, astfel că multe echipe sunt interesate de el. 

Reclamă

Deși Cristiano Ronaldo este într-o formă impecabilă și nu arată nici pe departe că urmează să împlinească 36 de ani, problemele lui Juve sunt de natură economică, nu fotbalistică.

Bianconeri se află deja în criză economică din cauza pandemiei de coronavirus și, dacă l-ar păstra pe Cristiano, ei ar trebui să mai plătească încă 375 de milioane de euro, scriu italienii de la Corriere dello Sport.

Reclamă

Fiecare an îi costă pe italieni 64 de milioane de euro: 31 de milioane salariul lui Ronaldo și încă 33 în taxe. Cum întregul plafon de salarii de la campioana Italiei se ridică la 250 de milioane de euro, portughezul câștigă aproape un sfert din total!

Manchester United este cap de listă pentru a concretiza o revenire a lui CR7 pe Old Trafford, mai ales că acesta este încă un idol pentru fanii ”diavolilor roșii”.

Cristiano Ronaldo are 292 de meciuri și 118 goluri în tricoul lui Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei