Închide meniul

Cristiano Ronaldo, scos la vânzare de Juventus. Preţul uimitor cerut de italieni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 13:34

Cristiano Ronaldo, scos la vânzare de Juventus. Preţul uimitor cerut de italieni

profimediaimages

Cristiano Ronaldo este aproape de despărţirea de Juventus după eliminarea din optimile Champions League contra lui Porto

Eliminarea lui Juventus din faza optimilor de finală ale Champions League contra lui Porto a declanşat o adevărată furtună la clubul italian. Nici Cristiano Ronaldo nu a scăpat de furia şefilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus vrea să îl transfere pe Cristiano Ronaldo

Juventus plăteşte peste 50 de milioane de euro brut anual cu salariul lui Ronaldo. Starul portughez în vârstă de 36 de ani mai are contract până în 2022, dar torinezii vor să îl cedeze şi i-au stabilit deja preţul. Acesta ar fi 60 milioane de euro, potrivit SportMediaset, citat de El Mundo Deportivo. Cu 40 de milioane de euro mai mic decât cel plătit în 2018 lui Real Madrid.

Manchester United şi PSG sunt echipele care ar putea fi interesate de serviciile lui Ronaldo, dar şi un transfer în Major League Soccer este foarte posibil. David Beckham visează să îl aducă pe starul lui Juventus la echipa sa, Inter Miami.

Juventus, eşecuri pe linie cu Ronaldo, în Champions League

Obiectivul "Bătrânei Doamne" după achiziţionarea lui Cristiano a fost câştigarea Champions League. În ultimele 3 sezoane, însă, piemontezii nu au depăşit faza sferturilor de finală, fiind eliminaţi, pe rând, de Ajax, Olympique Lyon şi Porto.

Mai mult, după eşecul cu Porto, acţiunile clubului au scăzut, miercuri, cu 8.17%, la bursa din Milano. Informaţia a fost oferită de AFP.

Reclamă

Acţiunile au ajuns la preţul unitar de 0,791 de euro, pe o piaţă care scade doar cu 0,3 la sută. Pe de altă parte, eliminarea din faza optimilor mai aduce o pierdere de 10 milioane de euro, care ar fi fost generată de eventuala calificare în sferturile Ligii.

"Toată lumea trebuie să accepte unde a greşit. I-au plătit un milion de euro pentru fiecare gol. Ar trebui să se despartă de el la finalul anului", a spus fostul preşedinte al lui Juventus, Giovanni Cobolli Gigli.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi vor lipsi din sferturile Champions League după 16 ani

Din sezonul 2004-2005, nu s-a mai întâmplat ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo să rateze împreună prezenţa în faza sferturilor de finală, indiferent de echipele pentru care au jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo şi-a împărţit prezenţele în Champions League la trei echipe: Manchester United, Real Madrid şi Juventus. A strâns un total de 176 de meciuri, în care a reuşit 134 de goluri şi 48 de pase decisive. Ronaldo a cucerit trofeul de cinci ori: în 2008, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Cristiano Ronaldo, considerat vinovat pentru eliminarea din Champions League

Ronaldo este considerat vinovat de mulţi fani ai lui Juventus pentru eliminarea din meciul cu Porto. În minutul 115, la scorul de 2-1, Ronaldo a stat în zid la lovitura liberă executată de Sergio Oliveira. În momentul în care mijlocaşul oaspeţilor a şutat, șeptarul lui Juventus s-a întors cu spatele, mingea i-a trecut printre picioare şi s-a oprit în plasa porţii. Golgheterul bianconerilor l-a şi derutat pe Szczesny, care nu a mai putut interveni.

"Nu l-aș pune niciodată în zid la loviturile libere. Îi este frică să încaseze mingea în față pentru că îi pasă prea mult de imaginea lui", a spus Nicola Amoruso, fost atacant al lui Juve, pentru Sky Sports Italia, citat de Goal.com.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo are 36 de ani
  • El joacă din 2018 la Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și