Închide meniul

"Dacă nu câştigăm şi cu Dinamo, degeaba am bătut acum". Andrei Burcă, primele reacţii după victoria cu FCSB. Ce crede că a făcut diferenţa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 20:25

"Dacă nu câştigăm şi cu Dinamo, degeaba am bătut acum". Andrei Burcă, primele reacţii după victoria cu FCSB. Ce crede că a făcut diferenţa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Burcă ar putea pleca de la CFR Cluj

Campioana en-titre a scăpat fără gol primit în faţa echipei cu cel mai bun atac din Liga 1. Din luna mai a anului trecut gruparea din Gruia se apără perfect în partidele cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, un singur gol primit de la FCSB în ultimele 8 derby-uri

"Este o victorie foarte importantă, era echipa momentului venea după 7 victorii. A fost foarte dificil să ne montăm fizic şi pshic după meciul de la Berna. Mă bucură că am făcut un meci bun. Consider că fiecare ne-am dat fiecare picătură de energie pe teren şi de asta am reuşit să câştigăm. 

Cei de la FCSB au jucători foarte buni, progresează foarte mult an de an. Au jucători pe care se cer mulţi bani. Atât timp cât nu am primit gol" a declarat Andrei Burcă la final.

Jucătorii lui Edi Iordănescu au fost "îngălbeniţi" de Istvan Kovacs. Arbitrul a acordat nu mai puţin de 9 avertismente în tabăra gazdelor.

"Cred că nu am încasat niciodată de când sunt eu la echipă. Vorbeam în timpul partidei că există posibilitatea de a fi eliminaţi. Bine că ne-am calmat. Dânsul a luat aceste decizii, mie îmi place jocul mai dur şi mai liber. Bine că ne-am adaptat", a mai spus fundaşul lui CFR Cluj.

Reclamă

Andrei Burcă evită să se bucure prea mult de succesul cu liderul Ligii 1. Le-a transmis coechipierilor săi că victoria este obligatorie şi etapa viitoare, cu Dinamo.

"Consider că dacă nu câştigăm la Dinamo degeaba am câştigat în această seară. Trebuie să ţinem pasul cu FCSB şi Craiova, ele joacă între ele. E foarte important să fim din nou campioni, doar campioana ajunge în Champions League. Restul în Conference League, cine apucă", a ţinut să precizeze Burcă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și