Închide meniul

Dan Petrescu a scăpat de griji! Șefii au plătit datoria din cauza căreia CFR Cluj risca să fie depunctată

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 23 octombrie 2020, 19:00

Dan Petrescu a scăpat de griji! Șefii au plătit datoria din cauza căreia CFR Cluj risca să fie depunctată

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu

Peteleu, actualmente jucătorul celor de la Sheriff Tiraspol, trebuia să primească de la campioană o sumă restantă de 25.000 de euro încă din luna februarie, însă aceasta nu a fost încasată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul și-a căutat dreptatea la Comisia de Disciplină a FRF, care i-a dat dreptate fotbalistului.

CFR Cluj, amendată și risca și depunctarea

Peteleu a câștigat procesul, iar ardelenii au primit o amendă de 3000 de lei și obligația de a-i achita acestuia datoria până pe 11 noiembrie.

În caz contrar, echipa din Gruia risca să fie depunctată cu 2 puncte în clasamentul Ligii 1, lucru periculos ținând cont că în acest moment se află pe locul doi, la șase puncte în spatele Universității Craiova.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și