Închide meniul

Denis Alibec a revenit după trei luni. Promisiunea făcută fanilor lui Kayserispor. "Nu vom renunţa niciodată"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 20:04

Denis Alibec a revenit după trei luni. Promisiunea făcută fanilor lui Kayserispor. "Nu vom renunţa niciodată"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Denis Alibec a revenit după trei luni de absenţă

Denis Alibec a intrat în minutul 88 în meciul jucat de Kayserispor pe terenul lui Konyaspor şi încheiat la egalitate 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a jucat după trei luni pentru Kayserispor

Alibec a jucat 8 minute, cu tot cu prelungire partidei, şi a apucat să lovească de două ori mingea.

Kayserispor este pe locul 17 în campionat, primul care asigură salvarea de la retrogradare, şi este la un punct de următoarea clasată, fosta campioană Başakşehir.

Mai sunt de jucat 7 etape în Super Lig. "Nu vom renunţa niciodată! Haideţi, băieţi", a fost îndemnul lui Denis Alibec şi al colegilor săi.

Reclamă

Atacantul român nu a mai jucat deloc de la meciul cu Başakşehir, de pe 19 ianuarie, în care a marcat ambele goluri ale victoriei cu 2-0 reuşite de echipa sa, care era antrenată atunci de Dan Petrescu.

În meciul de astăzi, la Kayserispor au stat pe banca de rezerve Cristi Săpunaru şi Silviu Lung jr., care a fost şi el accidentat, din noiembrie 2020 până la începutul acestei luni.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și