Închide meniul

Derapaj incredibil al lui Victor Piţurcă, în pauza unei emisiuni la care participa: "E un libidinos, un jeg de om!" Atac la un jucător: "Era o jigodie fără margini!"

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 6:07

Derapaj incredibil al lui Victor Piţurcă, în pauza unei emisiuni la care participa: "E un libidinos, un jeg de om!" Atac la un jucător: "Era o jigodie fără margini!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă, derapaj în pauza unei emisiuni televizate

  • Derapaj al lui Victor Piţurcă
  • Fostul selecţioner, victima unei întâmplări nefericite

În pauza publicitară a unei emisiuni, Victor Piţurcă a avut un dialog cu moderatorul emisiunii. Într-un cadru semi-privat, fostul selecţioner a avut un limbaj mai colorat şi s-a dezlănţuit la adresa lui Mihai Rotaru, fostul său patron de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmarea a ajuns în spaţiul public. Pe lângă Mihai Rotaru, Victor Piţurcă i-a luat în colimator pe Mirko Pigliacelli şi pe Devis Mangia, fostul antrenorul al oltenilor. 

Redăm dialogul dintre Victor Piţurcă şi Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii

Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!

Reclamă

Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da…

Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. – Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!

Reclamă

Samuilă: Ce jeg! 

Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!

Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.

Reclamă 4 / 0/3

Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. – Marinos Ouzounidis)

Samuilă: Că nu joacă spectaculos? 

Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta… Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.

Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri… 

Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!

Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.

Reclamă

Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.

Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!

Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

Înregistrarea a ajuns şi pe reţelele de socializare! 

Reacţia lui Silviu Tudor Samuilă, moderatorului emisiunii

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii la care Victor Piţurcă participa, şi-a cerut scuze după ce filmarea a ajuns în spaţiul public.

Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă.

În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm.

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!”, a transmis Silviu Tudor Samuilă, conform Telekomsport

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 14 apr., 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, "prins" cu o altă femeie!
Diverse • 13 apr., 16:55
FOTO
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”
Victor Pițurcă a făcut praf vedetele din Liga 1
Liga 1 • 12 apr., 17:58
„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant!” Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”