Închide meniul

"E un moment special". Walter Zenga nu ia în calcul revenirea în România. "Obiectivul meu e să antrenez în Serie A"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 11:03

"E un moment special". Walter Zenga nu ia în calcul revenirea în România. "Obiectivul meu e să antrenez în Serie A"

Profimediaimages

Walter Zenga așteaptă oferte din Serie A

Zenga a fost demis de la Cagliari în luna august a anului trecut. De atunci tot așteaptă să primească o nouă șansă de a antrena în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga refuză orice ofertă din Liga 1 

"Eu vreau să revin în Serie A, chiar dacă am în CV mai multe echipe din străinătate. Din nefericire, am avut ghinion în 4-5 situaţii de-a lungul carierei, cum ar fi la Sampdoria. N-am nimic cu Montella, care mi-a luat locul, dar rezultatele nu s-au schimbat nici cu el. La Venezia, la fel. Aşa a fost să fie. Sigur că Serie A este obiectivul principal, sunt conştient că pot antrena acolo. Mă gândesc doar la Serie A.

Acum sunt mulţi antrenori tineri, dar nu vârsta contează, ci mentalitate, atitudinea şi calităţile. Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai. La Cagliari, de exemplu, am jucat 3-4-1-2. La Crotone, în 4-3-3. În primul rând, un antrenor trebuie să ştie ce li se potriveşte cel mai bine jucătorilor. 

Acum sunt în Dubai, urmăresc meciurile la televizor. E un moment special, profit de şansă şi petrec timp cu copiii. Mă duc să-i iau de la şcoală, ne distrăm împreună. Pe scurt, sunt un tată cu normă întreagă", a declarat Walter Zenga într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Zenga a ajutat-o pe Inter să devină campioană în sezonul 1988-1989. De 11 ani așteaptă nerazzurrii să câștige un nou titlu în Serie A.

Reclamă

"În ceea ce privește lupta la titlu, Pioli este un antrenor foarte bun și nu sunt surprins de rezultatele obținute de AC Milan. Totuși, Inter este favorită la câștigarea campionatului. Păcat de clasarea pe locul patru în grupele Champions League, dar abordabilă este și câștigarea Cupei Italiei", a transmis portarul de legendă al lui Inter.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și